Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

Jag heter Lina Andersson och bor i Malmö. Är designer och grundare av accessoarvarumärket Lite Kalabalik. Jobbar som Art Director på Garbergs Malmö, där jag även är en av grundarna. Bloggar om min vardag, allt runt om mig som är fint, min stil, mitt liv, mina jobb, min träning, min mini. Instagram @linaandersson

Idag är det onsdag men i förrgår var det söndag.

miniojag_langblondin_0912

I söndags sken solen och man fick den där perfekta höstdagskänslan. Vi drog till stammisstället nummer ett. Folkets park.

farihatten_langblondin_0912

Började med en lunch på Far i Hatten. Gillar ju verkligen detta stället. Framförallt på hösten av någon anledning. Känns som solen alltid skiner på deras uteservering.

pizza_farihatten_langblondin_0912

Vi åt pizza. Jag en svartkål och pecorino och killen en vanlig tomatsås och mozzarella. Helt perfekta pizzor!

kappa_langblondin_0912

Standardoutfit en söndag. Bekväma skor, jeans och en collegetröja. Och så skakade jag liv i en gammal Rodebjer-kappa.

miniojag_langblondin_0910

Mini sportade fluffjackan från Lindex. Gos. Och så himla kul att se henne klättra runt i klätterställningen i parken. För bara en månad sedan kunde hon inte ta sig upp och framförallt inte ha mod att krypa genom långa röret. Men nu så! Mammahjärtat sväller över när man tittar på.

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

Inga kommentarer än..