Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

Jag heter Lina Andersson och bor i Malmö. Är designer och grundare av accessoarvarumärket Lite Kalabalik. Jobbar som Art Director på Garbergs Malmö, där jag även är en av grundarna. Bloggar om min vardag, allt runt om mig som är fint, min stil, mitt liv, mina jobb, min träning, min mini. Instagram @linaandersson

Styla med en strumpa!

loafers_langblondin_0919

Absolut enklaste piffknepet i vardagen är tjusiga strumpor (eller sorry. Det är såklart en maffig ring, snyggt halsband eller tjuisgt armband). Men annars är det helt klart en strumpa. Och jag minns faktiskt första gången jag satte strumpor på fötterna och sen satte på mig ett par öppna träsandaler med klack, från Hope. Minns även blogginlägget jag gjorde på det. Cirka en sju år sedan. Mycket har hänt på strumpfronten sedan dess. Och det glädjer en strumpfantast.

outfit1_skorstine_langblondin_0312outfit_baraben_langblondin_0914

I alla fall. Brukar tänka färgmatchning. Har jag en blå klänning med rosa blommor tar jag en rosa strumpa. En beige kjol ett par guldiga strumpor och ett par blå skor för att bryta av.

strumpor_langblondin_0906

Skor i en helt annan färg, strumpor och kjol i samma nyans.

kappa_langblondin_0912

Jeans och blå sneakers. Och roströda strumpor precis som kappan från Rodebjer.

blaskor_langblondin_0917stylastrumpor_langblondin_0922 stylastrumpor2_langblondin_0922

Avslutningsvis Karin som häromdagen sa “Japp ett par Lina-strumpor”. Och kolla hennes skor! Hur coola.

 

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 4 Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

  1. Ja ja och ja!! Så bra! Sparad!

  2. Viktoria says:

    Älskar också fina strumpor!
    Ett par glittriga förhöjer ju vilken grå jävla tisdag som helst.