Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

Jag heter Lina Andersson och bor i Malmö. Är designer och grundare av accessoarvarumärket Lite Kalabalik. Jobbar som Art Director på Garbergs Malmö, där jag även är en av grundarna. Bloggar om min vardag, allt runt om mig som är fint, min stil, mitt liv, mina jobb, min träning, min mini. Instagram @linaandersson

Sunny söndag!

jagomini3_langblondin_0924

Lovely Life-sidan strular till och från som ni kanske märkt. Det jobbas på det och ska vara löst inom kort hoppas vi alla på. I alla fall så hade jag laddat med ett gäng inlägg som skulle upp/schemaläggas igår. Gick sådär. Så låtsas att det är söndagskväll när ni läser detta.

folketspark_malmo_langblondin_0924

Herregud så ljuvlig dag. Exakt detta en behövde. Vaknade lite omtumlad efter en febernatt. Lätt värsta med föräldrarskapet är att man upptäckt den där vidriga timmen i slutet på natten. Den som är runt tre tiden. Även kallad vargtimmen tror jag. Mini vaknade pigg och alert. Febern hon fick under lördagen hade gått ner och nu ville hon ha välling. Sen kämpade hon en timme med att somna. Och eftersom vi har en onge som sover i egen säng sitter en på en pall bredvid och klappar. Med fötterna på stengolv (en sådandär ruta i golvet där en kamin stått en gång i tiden). Måste rusta inför kommande sjuknätter (dagis+vinter=sjuk) med ett mitt-i-natten-kit (raggsockar och långkofta). I alla fall. Idag var alla febertecken som bortblåsta och vi lekte loss i Folkets Park och solen stekte oss svettiga.

folketspark_ganni_langblondin_0924

Älskar verkligen Folkets parks i höstskrud. Den klär i höst så att säga.

hostmarknad_langblondin_0924

Dessutom var det skördemarknad. Bästa typen av marknad skulle jag säga.

jagomini2_langblondin_0924

Jag och mini och vårt obligatoriska det-är-helg-foto. Mini i tröja från Lindex och tajts från Mini Rodini. Och jag i sjukt sköna jeans från MiH. Supermjuka och höga i midjan. Och denna kavajen från Other Stories.

mini_langblondin_0924

Gulligaste ungen i stan.

miniojag_langblondin_0924

Jag ger dig en halv minut mamma. Sen får det vara nog.

skordemarknad_folketspark_langblondin_0924

Och lite skörde-shopping så klart. Mangold och kombucha.

 

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

Inga kommentarer än..