Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

Jag heter Lina Andersson och bor i Malmö. Är designer och grundare av accessoarvarumärket Lite Kalabalik. Jobbar som Art Director på Garbergs Malmö, där jag även är en av grundarna. Bloggar om min vardag, allt runt om mig som är fint, min stil, mitt liv, mina jobb, min träning, min mini. Instagram @linaandersson

Pizza, kokbok och release!

hatt_langblondin_1011

Men titta! Hattsäsongen är här. Gillart. Var ju ett av mina nyårslöfte (tillsammans med bära läppstift och sjunga offentligt). Att bära hatt alltså. Och det har gått bra! Känner mig förhållandevis bekväm i en.

kokbok_pizza_langblondin_1011

Drog en snabbis till Saluhallen efter jobbet. Käkade en pizza slice, drack ett glas vin, speedminglade och köpte Sandra Mastios kokbok “Pizza av Mastio”. Mums. Bilderna i boken har David Back plåtat! Han är extraordinärt grym på att plåta mat.

maestro_pizza_langblondin_1011

Här står författaren her self! Med en annan kokboksförfattare. Lyckades tyvärr inte riktigt fånga Sandras tisha. Men den pryddes av en pizza slice i paljett. Hur snyggt!

pizza_saluhallen_langblondin_1011

Pizzorna stod Hedvigsdal för.

pizzaballong_langblondin_1011

Pizzaballong.

maestro_kokbok_pizza_langblondin_1011

Och jäklar vad det regnade. Detta ljuva oktoberväder. Men nu ska jag ta en dusch och krypa ner i tid. I morgon blir det Stockholm tur och retur för styrelsemöte.

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

Inga kommentarer än..