Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

Jag heter Lina Andersson och bor i Malmö. Är designer och grundare av accessoarvarumärket Lite Kalabalik. Jobbar som Art Director på Garbergs Malmö, där jag även är en av grundarna. Bloggar om min vardag, allt runt om mig som är fint, min stil, mitt liv, mina jobb, min träning, min mini. Instagram @linaandersson

Stockholm tur och retur.

pomochflora_langblondin_1012

När man ändå ska slita på miljön med en flygresa tur och retur kan man lika bra utnyttja dagen till max. Tog alltså 06.00 flyget upp och hade lite mer än en timme till att gotta mig med en riktig Stockholmsfrukost (på Pom & Flora). Och visst är det lite svindlande att man landar i huvudstaden samtidigt som minin vaknar hemma i Malmö. Mumsade i mig en ljuvlig havregrynsgröt (“din” gröt Johanna!) och en banankaka med jordnötssmör. Jisses vad mätt jag blev (hade ju även ätit en Espresso House frukost på Sturup…). Men det var det värt. Tog mig till kontoret, genom en våt filt som låg över Stockholm, och kom precis lagom till mötet.

gannikjol2_langblondin_1012

Sen hade vi alltså styrelsemöte hela förmiddagen. Mycket givande och bra diskussioner. Guld värt att vända och vrida på vardagliga utmaningar med våra extremt rutinerade kolleger i Stockholm. Jobbade resten av eftermoddagen på kontoret för att sen traska ut i regnet med Malin. Vi tog första bästa ställe som serverade vin då regnet öste ner. Skålade och blev varma i sinnet av vinet och samtalen. Kom hem alldeles lagom för att krypa ner direkt under träcket.

 

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 3 Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

  1. Ida says:

    Vad är det gulblommiga du har på dig för underbart?

  2. […] hennes gamla bananer blev således både bananpannkaka och bananbröd. Och jisses så gott. I klass med detta jag åt dagen […]