Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

Jag heter Lina Andersson och bor i Malmö. Är designer och grundare av accessoarvarumärket Lite Kalabalik. Jobbar som Art Director på Garbergs Malmö, där jag även är en av grundarna. Bloggar om min vardag, allt runt om mig som är fint, min stil, mitt liv, mina jobb, min träning, min mini. Instagram @linaandersson

Finfinit just nu.

Helt galet vad märkena öser på med nyheter. Man har ju vant sig vid att de stora kedjorna har nyheter varje vecka. Och nu känns det nästan som att även ens favoritmärken är på väg dit. Visst är det kul att scrolla, titta, fönstershoppa och kanske handla något. Men det känns ju inte bra i själen. En hets som lätt bidrar till överkonsumtion. Härom veckan släppte Stine en ljuvlig kollektion. Kjolen ovan var kärlek vid första ögonkastet. Och i veckan kom Ganni med sin pre-spring 2018. Innan-våren-kollektion alltså. I november.

Sötpotatis. Bästa knölen ju! Ovan recept från ljuvligaste Cashew Kitchen skulle vi göra härom helgen. Glömde dock köpa allt i receptet utom själva potatisen. Nåväl. Nytt försök en annan gång.

Denna veganburgare gjorde vi till! Mycket god. Fick den dock inte ens i närheten av så tjusig som den är på Malins bild ovan.

Jisses vad jag är sugen på att resa. Bort. Hanna har varit i LA och jag fick grava cravings när jag följde henne på hennes story under resan. Malins och min resa dit i våras känns liksom som en dröm. Måste måste dit igen.

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 1 Kommentar
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

  1. Hanna Hanna says:

    Ja! Åk!! Så oerhört ljuvligt vare! xx