Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

Jag heter Lina Andersson och bor i Malmö. Är designer och grundare av accessoarvarumärket Lite Kalabalik. Jobbar som Art Director på Garbergs Malmö, där jag även är en av grundarna. Bloggar om min vardag, allt runt om mig som är fint, min stil, mitt liv, mina jobb, min träning, min mini. Instagram @linaandersson

En fredag, lördag, söndag i november!

Blev vansinnigt sugen på gräddbullar i fredags. Och eftersom jag är fikaansvarig blev det gräddbullar till fredagsfikat. Dessa från Tea Junkie i Saluhallen. Med matcha i. Mums!

Var sjukt nöjd med min outfit! Nya favoritbyxor från HM och en annan rutig favorit från Bitt Sisseck. Skulle dessutom på fest på kvällen så lite extra fredagsfeeling alltså.

Lunchen blev en nudelsoppa i Saluhallen. Efter soppan kollade jag och Karin in den nya Lanthandeln som öppnat i Saluhallen. Köpte lakrits och äppelmust. Två extremt bra grejer i ett kylslaget november. Äppelmusten värmer jag nämligen. Gärna med ingefära och chili.

Det blev lördag och en var nog allt lite trött efter fest dagen innan. Botade detta med massa novembersol, blommor, en hel del kaffe och minihäng.

Blir alltid lika glad av ett besök hos Florera!

Där jag till och med köpte ett farsdag kort. Säger “till och med” då jag aldrig firat denna dagen. Mina föräldrar har tyckt att det är kommersiellt dravel och “vi kan väl fira varandra precis när vi vill i stället”. Håller med. Dessutom så blir det ju konstigt att jag firar killen för att han är en fantastisk pappa när det ju är minin som så fall ska göra det. Men fick ett infall i blomsterbutiken och köpte ett kort. Mini “ritade” ett hjärta. Idag gav jag henne kortet med instruktion. Tror minsann pappan blev glatt överraskad. Vem vill inte vara en numme- ett-pappa liksom.

Annars har vi haft svärfar med fru på besök hela helgen, solen har skinit, vi har visat Malmö, promenerat i ett extremt blåsigt Västra hamnen, ätit pizza, fikat och sprungit efter minin.

SparaSparaSparaSpara

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

Inga kommentarer än..