Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

Jag heter Lina Andersson och bor i Malmö. Är designer och grundare av accessoarvarumärket Lite Kalabalik. Jobbar som Art Director på Garbergs Malmö, där jag även är en av grundarna. Bloggar om min vardag, allt runt om mig som är fint, min stil, mitt liv, mina jobb, min träning, min mini. Instagram @linaandersson

Lätt bästa träningen för mage och rygg!

Lunchen på måndagar eller tisdagar är helig. Då är det pilates. Sjukt viktigt att jag kommer iväg, i alla fall en gång i veckan. Och glöm det där med en stor boll. På pilatesen jag går på är det matta och lite olika redskap. Finns även lite mer avancerade klasser där man gör övningarna i en “maskin”. Och jisses vad bra resultat det ger! En gång i veckan och jag både ser resultat men framförallt känner jag mig så mycket bättre i min räka till rygg. All den här datorsittningen är ju inte det bästa för ryggen.

Min allra finaste Malin, fotograf och vän, hade med sig sin nya förälskelse häromveckan. Hon strålade på riktigt som att hon var nyförälskad. Föremålet för förälskelsen ser ni överst. En liten behändig Hasselbladare. Så därav har bilderna i detta inlägget en något bättre känsla än mina vanliga…

Melanie som har Classic Pilates (ligger ungefär vid Drottningtorget) är en av de bästa instruktörer jag stött på! Med fast hand justerar hon millimetrar och får övningen att kännas på ställen man inte visste det kunde kännas på.

Jag vet. Ser lite ut som en scen från typ Fifty Shades of Grey (nu har jag iof varken läst eller sett filmen men ändå…). Men alltså bästa bästa träningen. Rekommenderar verkligen.

SparaSpara

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

Inga kommentarer än..