Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

Jag heter Lina Andersson och bor i Malmö. Är designer och grundare av accessoarvarumärket Lite Kalabalik. Jobbar som Art Director på Garbergs Malmö, där jag även är en av grundarna. Bloggar om min vardag, allt runt om mig som är fint, min stil, mitt liv, mina jobb, min träning, min mini. Instagram @linaandersson

Hej ny vecka!

Måndag och nya tag. Ändå härlig känsla. Känner just nu ett stort behov av att fokusera på mig själv och min hälsa. Något november gör med en. I alla fall. Cyklade till jobbet i mina nya skor. Glädje ju!

Utan guldig tå bara en svart sko. Med guldig tå en magisk sko. Från Stine Goya.

Har städat och organiserat Lite Kalabaliks kontor. Det var i ett extremt stort behov av det. Känns förjäkla bra att ha fått ordning. Passar på i luckan precis innan nya varor fyller alla lediga vrår på kontoret. Och all tid går åt till att packa, skicka och administrera.

Och ska man städa behöver man piff så man har en tydlig målbild. Köpte ovan pennmugg från Studio Arhoj. Klickade hem den från Stilleben.

En kalabalikfavorit. Lite Bright!

Matchar med tillhörande halsband och Lite Eye.

Även en ny poster klickades hem. Annars då. Önskar så att denna pilot hade blivit av! Bästa Sara Haag och Liv Strömquist ligger bakom. Genialisk ju!

SparaSparaSparaSpara

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 2 Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

  1. Ellie says:

    Såååå himla härligt sammansatta bilder! Halsbandet är så fint! <3