Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

Jag heter Lina Andersson och bor i Malmö. Är designer och grundare av accessoarvarumärket Lite Kalabalik. Jobbar som Art Director på Garbergs Malmö, där jag även är en av grundarna. Bloggar om min vardag, allt runt om mig som är fint, min stil, mitt liv, mina jobb, min träning, min mini. Instagram @linaandersson

Mitt Malmö.

I lördags började vi dagen med två malmöklassiker. Bytte däck för 200 kr och köpte rulle till lunch för 50 kr (för två). Har ju fått kritik tidigare i bloggen för att vara exotifierande och förhärliga Malmös ruffiga delar. Så jag understryker att jag gillar att betala skatt. Något jag misstänker företagen vi utnyttjade i lördags inte gör. De kanske till och med har en ännu skitigare verksamhet bakom kulisserna. Så japp dubbelmorla. Men så sjukt smidigt att svänga bort med bilen snabbt och så himla enkelt att köpa en falafel till lunch.

Gjorde även lite ärenden på stan. Väldigt risigt väder med iskalla vindar och regn.

Och har så klart blivit inspirerad av mina kolleger i bloggvärlden att köpa amaryllis! Fantastisk blomma ju. Stannade hos Bara Blommor och köpte med mig tre hem.

Cyklade hem och förbi väggen vid knarkrondellen. Den var fylld med kloka budskap så jag stannade och tog en bild på ett av dem. Och ännu en anledning att älska Malmö! Att stan är fylld med street art och att det finns ett par finfina legala väggar att rita på.

Och så blev det söndag! Men mellan lördagseftermiddag och söndagsfrullen finns en helt enastående 40-års fest. Ger den ett eget inlägg. Killen och jag vaknade i alla fall i en tom lägenhet på söndagen. På smått skakiga ben gick vi till Söderberg & Sara och åt frukost. En rejäl sådan. Innan vi körde till mormor och morfar för att hämta vår favoritmänniska.

SparaSpara

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

Inga kommentarer än..