Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

Jag heter Lina Andersson och bor i Malmö. Är designer och grundare av accessoarvarumärket Lite Kalabalik. Jobbar som Art Director på Garbergs Malmö, där jag även är en av grundarna. Bloggar om min vardag, allt runt om mig som är fint, min stil, mitt liv, mina jobb, min träning, min mini. Instagram @linaandersson

Tre Malmö-tips-nyheter!

Fick ett finfint Malmö-följ-tips av Christin för ett tag sedan, Hannah Ellen, här är hennes Instagram och här är hennes blogg. I alla fall. I bloggen berättar Hanna att hon och en annan tjej ska ta över FYN. Det nya stället ska heta Jord. OCH BÄST AV ALLT! De ska servera frukost hela dagen. Ser mycket mycket fram emot detta. Så här skriver hon i bloggen “frukost hela dagen-koncept, massor av god fika, allting vegansk samt en butik med inredning, design, konst. Allt med tanke på miljön, jordnära och minimalistiskt.”

Favorit blomsterbutiken och tillika kvartersbutiken Florera ska öppna i Saluhallen! De tar över Bunches yta. Först som pop up och sen mer permanent. Gillar Bunches koncept men kvalitén på blommorna var ingen vidare. Blommorna vissnade efter en dag ju. Så finfint lyft för Saluhallen!

Tredje tipset är egentligen tre tips i ett. Och jag har hämtat dem från min kära vän Karin. Där jag även snott bilden. I lördags besökte hon nyöppnad sushirestaurtang på Möllan, Sakanaya, fick omdömet “suveränt” när jag frågade. Hon har även besökt Mutanter på Davidhall. Hon skriver om den här. Och så öppnar fenomenala Sandra Mastio restaurang med sina ljuvliga pizzor, i Limhamn.

SparaSparaSparaSpara

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 3 Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

  1. Hanna Hanna says:

    HURRA vilka bra tips! Måste testa ALLT!!! xx

  2. […] har funnit vårt lilla favoritställe för frukostlyx i Malmö (fast det kanske ändras igen efter Linas tips) – Atrium. Det är mysigt, ombonat, vänligt, och har en god väl utvald […]

  3. […] caféet FYN byter ägare, döper om sig till Jord och ska köra frukost hela dagen (tips från Lina). Det blir veganskt, raw och overnight oats (kall gröt) för hela slanten. Jag som aldrig varit […]