Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

Jag heter Lina Andersson och bor i Malmö. Är designer och grundare av accessoarvarumärket Lite Kalabalik. Jobbar som Art Director på Garbergs Malmö, där jag även är en av grundarna. Bloggar om min vardag, allt runt om mig som är fint, min stil, mitt liv, mina jobb, min träning, min mini. Instagram @linaandersson

Finfint just nu.

Denna veckas “Finfint just nu” är hämtad från mitt Instaflöde. Börjar med denna superdupercoola kvinna. Styrelseproffs, fd marknadschef på Uber och Away och nu driver egen byrå i New York. Och som grädde på moset var ju hennes bröllop i somras som hämtat från ett reportage i Vouge. Just ja. Det var visst ett reportage i Vouge… Och så har hon såklart en grymt inspirerande stil! Älskar skinnvästen ovan till kjolen, tröjan och sneakerserna.

En annan favorit är Green Kitchen Stories. Inte bara för att jag typ blev kär i hela familjen när vi jobbade ihop, utan också för att de alltid har så grymma recept, snygga bilder och samtidigt en mänsklighet och närvaro i sina bilder på barnen och det i kombination med texterna som alltid är roliga och underfundiga. Och ovan tips till exempel! Älskart.

Började följa Kollijox för inte så länge sedan. När Krickelin länkade till henne i sin Story. OM jag blev helt knockad av ovan text. Så. Jäkla. Bra. Mailade Jennie (Kollijox) direkt och köpte den. Killen kollade lite tveksamt på mig när jag sa att jag tycker den ska hänga i vardagsrummet. Han fattar nog inte storheten.

Osäker på om jag egentligen skulle vilja äta ovan kaka. Är ingen kakmänniska, men det kvittar liksom. Den är ju ett konstverk! Och på Linda Lomelinos Instagram är det dessutom en tjusig cinemagraph.

Till sist detta galna men fina! @streetview.portraits, killen som ligger bakom kontot har inte haft möjligheten att resa pågrund av ångest och fobier. Så han har utforskat världen genom Google Street View istället. Han har hittat utsnitt som han screenshotat och bearbetat. Nu kan man dessutom köpa hans bilder här. Sjukt fina!

SparaSpara

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

Inga kommentarer än..