Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

Jag heter Lina Andersson och bor i Malmö. Är designer och grundare av accessoarvarumärket Lite Kalabalik. Jobbar som Art Director på Garbergs Malmö, där jag även är en av grundarna. Bloggar om min vardag, allt runt om mig som är fint, min stil, mitt liv, mina jobb, min träning, min mini. Instagram @linaandersson

Visual board.

Har aldrig fysiskt satt ihop ett visual board. Men efter att en kollega berättade om hennes visual board som hon gjorde förra nyårsafton blev en inspirerad. Kanske inte att jag direkt skriver, klipper och klistrar. Utan mer sätter upp mål i huvudet. Brukar liksom ändå alltid göra det. På lite olika sätt. Men nu tar jag tillfället i akt och får dem på pränt här. Ovan bild är förövrigt mina och Christins ben en mulen måndag i december. Håll med om att vi kämpar mot regnet som hänger i luften.

Förra året var mina nyårslöften att börja bära hatt och läppstift. Samt att fejsa min fobi att sjunga offentligt. Samtliga löften är avklarade. Nästa års blir att börja köra bil, ta upp löpningen och lära mig lägga en fest-ögon-make (typ sotade ögon utan att se ut som en panda). Men detta är ju bara simpla löften. På det större planet då? Det jag skulle fått ner på ett visual board om jag gjorde ett.

Vill resa mer under 2018. Både weekend-resa med vänner och med minin och killen. Lite Kalabalik ska få en rebranding på något sätt. I alla fall en ny och annan känsla, både i design och uttryck. Bloggen måste jag lyfta. Göra något mer med. Har bloggat i snart 9 år och har en känsla av att den följer med mig in i en stundande 40 års kris (här är förövrigt mitt allra första inlägg). Och den där 40-årskrisen då. Den kommer och går. Nästa år är det ju dags. Så ett mål måste nog vara att springa milen under 50. Känns värdigt en 40-års kris. Och byrån. Där har vi massor av planer och tankar. Men de håller vi för oss själva i nuläget. Och om sjunga och köra bil är en rädsla så är även att hålla i en stor fest delvis en rädsla. En bit av mig tänker att det är hur kul som helst. Den andra tänker att det är det läskigaste man kan göra. Tänk om det blir tråkigt. Så nästa års THE fest blir min 40-års fest. Tema 70-tals glam. Jag ska festa och dansa bort exakt all kris och ångest för att kliva in i fyrtioplus. Så mottona för 2018 får bli “man har alltid något att fira” och “gör läskiga saker, det blir man stärkt av”.

SparaSparaSparaSpara

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 10 Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

 1. Sara says:

  Vilka utmärkt mål! Älskar nyårslöften av det slaget, att ta tillfället i akt att se över sitt liv och fundera över vad man vill göra mer eller mindre av, hur man vill vara. Tack för fin inspiration!

 2. Christin says:

  Det är SÅ JÄKLA FETT att ha en stor fest!!!! ALLA har alltid kul och dom som inte har det kommer man ändå inte ihåg. Det är det som är tjusningen med fest-minnet.

 3. Jessie says:

  Heja dig säger jag bara! <3 Det kommer att bli ett fantastiskt år!

 4. Hanna says:

  Har inte fått svara dig när du svarade mig om min kille som inte vill socialisera med vänner men tack för svar goa du!! Och shit va jag gillar såna här inlägg. Hoppas du har en riktigt fin fest nästa år, självklart ska du fira!! Du är grym! kram

 5. miaanderberg miaanderberg says:

  Kära Lina, när en fyller fyrtio så är det som att få en ny chans att börja om. Då har en avklarat mycket av det som fanns på listan, en del rationaliserades bort och en del gick i uppfyllelse och ens målbild har dessutom ändrats en del på vägen.
  Jag måste också fråga dig, svarade du den där andra tjejen som skrev i ditt första blogginlägg och ville gå på kurs i turkiska? Blev så nyfiken…. kram

  • enlangblondin enlangblondin says:

   Fint.
   Minns inte! Men däremot så blev vi vänner. Och har lite kontakt än idag. Var på hennes bröllop med sin turkiska man i Istanbul för ca 6-7 år sedan. 🙂