Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

Jag heter Lina Andersson och bor i Malmö. Är designer och grundare av accessoarvarumärket Lite Kalabalik. Jobbar som Art Director på Garbergs Malmö, där jag även är en av grundarna. Bloggar om min vardag, allt runt om mig som är fint, min stil, mitt liv, mina jobb, min träning, min mini. Instagram @linaandersson

Hej från en trött måndag.

Hej måndag, hej snö och hej tröttheten. Har sovit extremt risigt de senaste nätterna. Av lite olika anledningar. Får ta mig i kragen och gå och lägga mig tidigt ikväll. I alla fall. Julfeelingen infinner sig mer och mer för varje dag! Ute dalar det vita snöflingor (som smälter när de landar såklart), mini är sjuk och vi har köpt julgran. Imorgon är det lucia på förskolan, jag har peppat, mini har lärt sig alla sånger och vi har inhandlat pepparkaksdräkten. Men vi får se oss snuvade på festligheterna även i år. Snyft.

Annars då. Skrämmer mig att meningen “me too har gått till överdrift” dyker upp oftare och oftare. Att det finns människor som inte fattar vad en struktur är. Läser denna artikeln och tänker att det är ytterligare en man som håller en annan man om ryggen. Tänker på alla vittnesmål jag läst, alla dessa historier med så mycket lidande. Och utöver det finns den vanliga hederliga gamla strukturen. Den man själv jobbade i, i många år. Den där man såg hur killarna fick uppdragen, hur de satte sig i möte utan att fråga om en skulle följa med och den där man inte gynnades av att vara en tjej som jobbade hårt men var ganska tyst.

Mitt livs första julgran! Och den är perfekt. Blev så himla fin med pynt i. Framförallt pyntet mini satte dit. Lätt att hon har ett estetiskt öga. Nu sova hörrni.

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 2 Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

 1. Helene Ferm says:

  Jag brukar aldrig kommentera men måste bara säga, jag gör en legally blonde och börjar med väsentligheterna:
  1) Supertråkigt att du, killen och mini missar lussefirande på förskolan, med ett barn lyckades vi själva pricka in ett enda firande, det var år med vinterkräksjuka, jag håller tummarna för er nästa år!
  2)Älskar aprikosa amaryllisar och jag älskar aprikosa julstjärnor finns på Florera på bästa Saluhallen i Malmö vill bara fylla hela lägenheten med dessa ljuvliga stjärnor!
  3) Känner ingen trötthet över #metoo ingen alls.
  Måste också passa på att tacka för din fantastiska blogg, love!

  • enlangblondin enlangblondin says:

   1) Tack! Jag håller också tummarna extremt hårt.
   2) Florera kan man alltid lita på! Och instämmer med färgen.
   3) Bra
   Tack!!! Och massa love till dig!