Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

Jag heter Lina Andersson och bor i Malmö. Är designer och grundare av accessoarvarumärket Lite Kalabalik. Jobbar som Art Director på Garbergs Malmö, där jag även är en av grundarna. Bloggar om min vardag, allt runt om mig som är fint, min stil, mitt liv, mina jobb, min träning, min mini. Instagram @linaandersson

Vad man behöver när det är mörkt ute.

Fick hem The Way We Play i veckan. Denna urtjusiga skapelse! Blir så in i märgen glad av handarbetet. Att den är tryckt på urtjusigt papper (både bestruket och obestruket) och att porträtten, fotona och texterna bara är så bra. Och stylingen! Och så tröttnar jag aldrig på strumpor. Framförallt inte de med glitter i. Dessa har jag köpt på Stilleben. Ängeln lika så. Den är till Mini och jag tänker att vi varje år ska plocka fram den tillsammans, från ett silkespapper som blir sprödare och sprödare med åren. Och så ska den få en hedersplats i granen.

Titta så fin den är.

Älskar förövrigt denna bilden i TWWP.

Och strumpor ja. De blå är inhandlade hos Miloii och de randiga på Stilleben. Bra julklappstips föresten! Ett nagellack och ett par glitterstrumpor!

Nu ska jag fortsätta på min orimligt långa to-do-list. Just i dag är en sådan dag då allt ska bli klart.

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 3 Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

  1. […] barn. Mina barn älskar att hänga upp dem varje jul och prata om dem. precis som jag tänker att Linas dotter kommer att göra med sin fina ängel varje jul. En hållbar julklapp till dina […]

  2. Jessie says:

    Vilken underbar rosa bild! Blir lycklig av den! Och så låter det så himla vackert och fint när du skriver om att skapa nya traditioner med mini <3