Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

Jag heter Lina Andersson och bor i Malmö. Är designer och grundare av accessoarvarumärket Lite Kalabalik. Jobbar som Art Director på Garbergs Malmö, där jag även är en av grundarna. Bloggar om min vardag, allt runt om mig som är fint, min stil, mitt liv, mina jobb, min träning, min mini. Instagram @linaandersson

En sådandär dag man behöver!

Igår åkte jag och Christin över till Köpenhamn! Vi var båda i stort behov av ett avbrott i vardagen. Och då ligger Köpenhamn ju himla bra till. Tänker att jag sätter ihop en liten guide över vår dag så kan man använda den om man har samma fäbless för färgglada danska varumärken som vi har.

Räcker att titta uppåt så blir man glad.

Köpte en hotellövernattning i Köpenhamn till killen i julklapp. Nästa gång ska jag banne mig vara ute i god tid och boka här!

Sportade mina nya sammets brallor från Other Stories, som jag impulsköpte för några veckor sedan. Men har liksom låtit bli att använda dem innan jul då mensmage och matmage inte riktigt trivts i ett par superhöga tajta brallor med brett skärp i midjan.

Tror aldrig jag shoppat med någon innan som har så exakt likadan smak som en själv. Vi var liksom totalt synkad i vårt shoppingmood och butiksval. Himla trevlig grej. Plus att vi avhandlade en massa livsviktiga ämnen.

Ett av mina (tusen) löften för det nya året är att inte shoppa alls de första tre månaderna på året. Avhållsamhet brukar leda till en tankeställare. Men det nya året har ju inte börjat än, så jag handlade minsann en finfin klänning på Gannis rea. Annars då. Ska krypa till kojs och ladda för årets näst sista dag med städning och annat smått. Har varit extrem trött i dag. Och irriterad. Så det är nog mer långsamt tempo en behöver.

 

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 4 Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

 1. Viktoria says:

  Vill tacka för en bra blogg och önska dig ett Gott Nytt År🎉🍾⭐️!
  Ser fram emot en Köpenhamnsguide från dig, då du alltid inspirerar. Kram!

  • enlangblondin enlangblondin says:

   Tack! Och stort tack för dina ord. Betyder oändligt mycket med peppande kommentarer!
   Kram!

 2. […] smet in i. Tips är även att hålla sinnet och självdistansen öppet och fritt när man står och tar bilder på varandra. Det händer att folk undrar vad i 17 man håller på […]

 3. […] smet in i. Tips är även att hålla sinnet och självdistansen öppet och fritt när man står och tar bilder på varandra. Det händer att folk undrar vad i 17 man håller på […]