Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

Jag heter Lina Andersson och bor i Malmö. Är designer och grundare av accessoarvarumärket Lite Kalabalik. Jobbar som Art Director på Garbergs Malmö, där jag även är en av grundarna. Bloggar om min vardag, allt runt om mig som är fint, min stil, mitt liv, mina jobb, min träning, min mini. Instagram @linaandersson

Årets sista dag!

Mini sover sin lunchsov, killen sover sin skönhetssömn och jag bloggar och läser. Ska nog också snart vila en stund. Händer ju inte så ofta att man är uppe efter tolvslaget nuförtiden. Har annars alltid tyckt att självaste nyårsafton är en märklig dag. Själva dagen beter sig som en vanlig halvseg helgdag. En sådandär dag man mest går runt och väntar på något, fixar lite men får inte gjort så mycket. Sen ska man plötsligt klämma in sig i något glittrigt och dricka massa bubbel. När klockan är tolv står man huttrandes med ett glas, alldeles för kallt bubbel, i handen och vill bara gå in igen. Nåväl. Idag ska jag ta på mig en bekväm långklänning, äta ett gäng ostron, dricka dyr Champagne, mumsa i mig tre smaskiga rätter och fira in året med ett litet gäng favoritmänniskor. Klockan tolv tänker jag lätt stanna inne och kisa ut genom malmödiset på raketerna. Gott nytt år kära vänner! Måtte 2018 bli ett pangår.

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

Inga kommentarer än..