Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

Jag heter Lina Andersson och bor i Malmö. Är designer och grundare av accessoarvarumärket Lite Kalabalik. Jobbar som Art Director på Garbergs Malmö, där jag även är en av grundarna. Bloggar om min vardag, allt runt om mig som är fint, min stil, mitt liv, mina jobb, min träning, min mini. Instagram @linaandersson

Då kör vi.

Rivstartade måndagen med en meganyttig lunch. En varm chagalatte och en kall skål med mixade bär. Kändes förjäkla bra. Och visst är detta måndagarnas måndag. Januari, ruggit väder, lite pengar och lämna på förskolan. Men om man vänder på det! Superglad mini som upprepade namnen på sina två bästisar på förskolan, om och om igen. Chans till nystart och ny energi. Och vädret kan man inte göra så mycket åt, bara ignorera och klä sig glatt.

Jag hade tagit på mig en av mina favoritsommarkjolar. Till tjocka strumpbyxor och en rejäl stickad tröja blir det en perfekt måndagsoutfit.

Annars då. Hoppas ingen missat Oprahs tal. Det kallar jag ett tal. Jisses vilken energi och rys från tårna upp till luggen. Och läs Krickelins senaste inlägg. Där har man själv varit. Fått sin stund stulen av en man som tar sig friheter. Kristin formulerar det på pricken. Nähä. Nu ska jag lägg mig med och kolla ett avsnitt Younger innan en somnar. Tänker att fasinationen för denna serie är en del i min ålderskris. Godnatt.

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

Inga kommentarer än..