Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

Jag heter Lina Andersson och bor i Malmö. Är designer och grundare av accessoarvarumärket Lite Kalabalik. Jobbar som Art Director på Garbergs Malmö, där jag även är en av grundarna. Bloggar om min vardag, allt runt om mig som är fint, min stil, mitt liv, mina jobb, min träning, min mini. Instagram @linaandersson

Sen sist!

Hej där. Alltså just nu kämpar jag med att ta mig framåt. Energin är verkligen på noll. Oväder varvas med obegriplig kyla (har du inte upplevt skånsk vinter kan du icke föreställa dig den upplevda kylan malmöblåst genererar). Himlen är jämngrå. Förra veckan gjorde jag däremot vad jag kunde för att i alla fall liva upp det grå en aning. Karin tänkte samma.

Frös fingrarna av mig när jag stannade till i knarkrondellen för att hala upp kameran och ta en bild på graffitiväggen.

En fantastiskt god macka på Noir och en grön juice livar också upp. Och på tal om bra! Fick vid senaste besöket reda på att under 2018 kommer det att ingå en bryggkaffe i lunchen. Med tanke på att de har en av stans godaste brygg är det en fantastiskt nyhet. Annars då. Det finns mer än en längtan till vår i mitt liv. Men kan ta mig tusan inte komma på något just nu. Så det får bli lite jobb, ett avsnitt Younger sen sova.

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 1 Kommentar
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

  1. Caroline says:

    Jodå, isregnet nyss gjorde sig påmind om var vi befinner oss (södra Skåne…). Snygg kombo; lila+rött – totalt förbjudet när jag växte upp, liksom rött+rosa.