Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

Jag heter Lina Andersson och bor i Malmö. Är designer och grundare av accessoarvarumärket Lite Kalabalik. Jobbar som Art Director på Garbergs Malmö, där jag även är en av grundarna. Bloggar om min vardag, allt runt om mig som är fint, min stil, mitt liv, mina jobb, min träning, min mini. Instagram @linaandersson

Mood board för Lite Kalabalik.

En kväll för ett par veckor sedan satte jag och Malin oss med sushi, te, godis och en hög med tidningar. Vi rev ut allt möjligt som vi tyckte var Lite Kalabalik. Sen tejpade vi upp på en gammal bordsskiva. Allt för att få en tydlig, visuell och sammanhållen bild av i vilken riktning vi vill att varumärket ska ta, vad vi laddar varumärket med och vad Lite Kalabalik är för oss idag.

Glädje i våra bilder är ett måste! Modellerna ska le och skratta. Bilden överst kan jag inte slita mig i från. Älskar den. Och den får symboliserade oss två. Stora solisar för att dölja ringar under ögonen. Och så tänker jag att det är ett hotellrum i typ LA vi sticker ut huvudet från. Alltid ha kul och vi ska fortsätta drivas av passion!

Kate på omslaget av Vouge står för den coolness vi vill vara, modellen i röda stövlar och blå klänning den lekfullhet i färgblock som vi gärna jobbar med, “Radikal optimism och Pricken över i” är exakt det Lite kalabalik är. I en enkel outfit sätter man pricken över i med ett smycke från oss. I en färgglad outfit adderar den i:et. Örhänget på bilden ovan som är en klassisk pärla med en tvist är precis det vi är. Alltid en tvist. Quirky och positivt. Storstadskänsla.

Våra kollektioner innehåller en grund av basfärger. Sen adderar vi alltid det galna och färgglada inför varje säsong.

 

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

Inga kommentarer än..