Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

Jag heter Lina Andersson och bor i Malmö. Är designer och grundare av accessoarvarumärket Lite Kalabalik. Jobbar som Art Director på Garbergs Malmö, där jag även är en av grundarna. Bloggar om min vardag, allt runt om mig som är fint, min stil, mitt liv, mina jobb, min träning, min mini. Instagram @linaandersson

Så blev det söndagskväll igen.

Jisses vad jag haft noll blogginspiration på sistone. Tänker att det är januari. Men ändå. Himla tråkigt ju. I alla fall. I fredags hade jag en himla fin jobbdag i Helsingborg. Vi plåtade ett gäng bilder som ska användas för att lyfta fram Helsingborg som en perfekt weekendstad. Och jag får erkänna att denna malmöbo starkt överväger en helg i stan med familjen! Finns ju så himla mycket fint att göra. I fredags  började vi dagen i Råå, plåtade ett gäng ljuvliga bilder i hamnen och inne i byn. Hit ska jag lätt åka och äta årets första glass.

Kolla in denna färgmatchningen. Blir inte bättre! Från strumporna upp till mössan till den skånska fasaden.

Vi hälsade på djuren på Fredriksdal och åt en mumsig lunch i kaféet där, innan vi avslutade dagen på Hotel V. Ett mysigt litet boutiqhotel i centrala Helsingborg. Om propsen ovan blev uppätna när vi var klara!

Stranden i Råå.

Den där mössan alltså! Lätt årets bästa inköp. Varm och vindtät.

Och så dessa två! Dagens modeller. Plus storebror och pappan. Världshistoriens tålmodigaste och proffsigaste modellfamilj! Vilka stjärnor. Sjukt imponerad av barnen som tålmodigt gjorde om och gjorde om och levererade. Och vill man se mer av den snygga mamman så kolla in hennes blogg här. Annika heter hon och driver bloggen Sriwanna.

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 5 Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

  1. Men alltså 🙂 vad fint av dig. Det var en fantastiskt kul dag tillsammans 🙂 jag hoppas att vi ses igen!

    Och tack för inspo när det gäller stil – din är grym!

  2. Det ska jag verkligen göra – du har koll på små guldställen ju 😉