Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

Jag heter Lina Andersson och bor i Malmö. Är designer och grundare av accessoarvarumärket Lite Kalabalik. Jobbar som Art Director på Garbergs Malmö, där jag även är en av grundarna. Bloggar om min vardag, allt runt om mig som är fint, min stil, mitt liv, mina jobb, min träning, min mini. Instagram @linaandersson

Just nu.

En kvinna som jag beundrar och förundras av är Isabella Lövengrip. Hon har konsekvent byggt sitt varumärke sedan hon var 14 år och startade sin blogg. Ett varumärke hon justerat och förändrat genom åren. I takt med att hon själv utvecklats. Idag bygger hon hela sitt entreprenörskap och företagande på sin kända person. Läs intervju med henne i SvD här. Och så säger hon följande: “Jag tror att vi kvinnor levt i mäns skugga i så många år att vi format oss efter att det är okej att ha en trygg tvåsamhet som inte är hundra. Men vår generations trygghet är att vi har ett socialt nätverk. Ju starkare nätverk desto mindre blir behovet av en halvdan partner hemma. Det blir viktigare att hitta rätt. Att leva med någon i femton år bara för att ha lite sällskap tror jag kommer att försvinna.” Tänkvärt.

Och så dagens kräk. Äldre man skriver bok om #metoo. Läser i Resumé “Publiceringen av boken följs upp med en föreläsning för herrklubben Rotary på Grand. Staffan Heimerson bor normalt i Provence i Frankrike, men var under måndagen på plats i Stockholm  …  Innan mötet tog han en lunch med Resumé på Sturehof.” Herrklubb och möte på Sturehof i ett och samma stycke. Jisses.

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

Inga kommentarer än..