Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

Jag heter Lina Andersson och bor i Malmö. Är designer och grundare av accessoarvarumärket Lite Kalabalik. Jobbar som Art Director på Garbergs Malmö, där jag även är en av grundarna. Bloggar om min vardag, allt runt om mig som är fint, min stil, mitt liv, mina jobb, min träning, min mini. Instagram @linaandersson

Golden milk och sjukstuga.

För längesedan köpte jag en påse Gurkmejapulver. Hade ju liksom läst att det var väldigt nyttigt. Ungefär så. Men har aldrig vetat vad jag skulle göra av det så påsen har blivit liggandes. Men så sa min praktikant på jobbet att det var superenkelt att göra en pasta man sen kan blanda ner i tex havremjölk.

0,5 dl gurkmeja, 2 dl vatten, 2 tsk svartpeppar (hämmar nedbrytningen av kurkamin så att det stannar kvar och verkar längre i blodet). Koka försiktigt tills det blir en pasta det går snabbt! Rör sen ner valfritt, 2 tsk äkta kanel, 2 tsk kardemumma eller/och 1 tsk vaniljpulver

Annars då. Inatt vaknade mini med 40 grader feber. Från kräk till feber och snuva alltså. Never ending vabruari. Jag klunkar Golden milk så länge i alla fall.

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 4 Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

  1. Malin says:

    Ska absolut testas, hur mkt av pastan är lagom till en mugg Golden milk?

  2. Caroline says:

    Dricker en shot av gurkmeja + juice varje morgon, det känns bra i kroppen – vet ej hur stor del placebo det är men det kvittar så länge det funkar!