Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

Jag heter Lina Andersson och bor i Malmö. Är designer och grundare av accessoarvarumärket Lite Kalabalik. Jobbar som Art Director på Garbergs Malmö, där jag även är en av grundarna. Bloggar om min vardag, allt runt om mig som är fint, min stil, mitt liv, mina jobb, min träning, min mini. Instagram @linaandersson

Från en helt annan dag!

Förra veckan var lite upp och ner på grund av sjuk mini. Både sömn och jobb blir ju lidande. Men i det stora hela känns det som det kvittar då den lilla varelsen ju ändå är typ det enda som spelar någon roll vid dagens slut. Här står jag i alla fall i ett härligt vintervårigt malmöljus. Kjolen har jag fått för mig enbart går att använda på sommaren. Tänk så fel. Gick ju alldeles utmärkt att ha en onsdag i februari.

Det var även Alla hjärtans dag förra veckan. En dag jag brukar älska att hata. Använder pretantiösa ord som “kommersiellt trams”. Köpte ändå ett litet chokladhjärta till killen. Kände mig dock besvärad i den långa kön till pralindisken. Och så såg jag så klart till att alla mina älskade kolleger fick ett pralinhjärta.

På torsdagen kändes mini någorlunda frisk. Ingen feber i alla fall. Så jag tog ut henne på en fika och lite lek i parken. Var enormt befriande att få lite miljöombyte. Snacka om att vi vid detta laget kan exakt alla leksakerna utan och innan. Om man längtar efter lite värme och avslappnat gårdshäng med spannar, vatten, bollar och annat uterelaterat.

I onsdags var jag även på en trendföreläsning som Swedish Fashion Council höll i. Brukar gå på deras trendföreläsningar då de alltid ger en välbehövlig boost inför en ny säsong. Denna gången kändes det dock nästan lite obehagligt när 90-talet sköljde över en. 90-talet var ju talet då en gick från tonåring till 20. Skaffade första pojkvännen, insåg att det fanns en värld utanför byn (OBS detta är innan internet). Har också tydliga minnen av när allt från 90-talet blev extremt omodernt. Som de höga Levis jeansen. Eller scrunchies (denna scenen i SATC är legendarisk). Och nu är det bara en tidsfråga innan vi målar våra väggar i “kaffelatte” igen.

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 1 Kommentar
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

  1. […] klumpiga skor som håller på att bli mer och mer populära. 90-talet var dom som gällde nu, eller hur? Zara är hur som helst väldigt bra på att plocka upp trender. Tacksamt för […]