Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

Jag heter Lina Andersson och bor i Malmö. Är designer och grundare av accessoarvarumärket Lite Kalabalik. Jobbar som Art Director på Garbergs Malmö, där jag även är en av grundarna. Bloggar om min vardag, allt runt om mig som är fint, min stil, mitt liv, mina jobb, min träning, min mini. Instagram @linaandersson

Oj oj oj! Solen, känslan, livet!

Okej det är lätt att bli lite euforisk när man får en helg som denna. Men jisses alltså. OM vi behövde detta. Till och med min lunch i lördags var solig. Gyllengul golden milk och somrig sallad. På AB Småland. Mini åt pannkakor. Och vi handlade vårskor, exakt samma modell och färg som hon hade för ett år sedan. Varför krångla till det. Från Kavat (man kan köpa minis skor från förra  året här om man vill). Och så köpte vi jeans. Ett par på Polarn och ett par på Mini Rodini. Typiskt bra jeansmodeller för en liten mini.

Och så idag söndag. En helt fantastisk dag. Mötte upp Christin i Folkets Park för en lunchpizza på Far i Hatten. Med våra kids. Efter en något splittrad lunch var vi redo för lek. Sen sprang de två minimänniskorna kors och tvärs över hela parken hela eftermiddagen. Jag och Christin pratade som man gör när man hänger med barnen. Man snackar, men tittar inte på varandra. Allt för att hela tiden ha koll på var de små håller hus.

Vi åt en glass från kiosken på St Knuts torg. Mathildas solhatt och Christins solisar var väldigt nära att ligga kvar när vi gick. Hjärnan blir smått splittrad med stimmet.

Denna lilla människa. Förvånansvärt lite trots i helgen. Tänker att även hon behövde sol.

Och Christins hårklämma i en dansk butik nära dig. Enligt Christin finns de i vartendaste namnkunnig butik i Köpenhamn just nu. Och visst har det varit svårt att missa dem på Instagram. Fina är de i alla fall.

Och efter mitt inlägg i fredags att jag hade startat ett Instagramloppiskonto sålde i princip allt jag lagt upp slut. Så himla roligt ju! Och kul att småprata med alla via direkt meddelandena. Jag gjorde en ny räd i dag och la upp lite mer i kväll. Och i skrivande stund kommer jag på ett par plagg till som jag ska lägga upp i morgon! Så håll utkik.

I fredags åkte dessa godingar på! Så himla härligt att plocka upp dem ur den rosa skolådan och damma av dem. Tror de har längtat lika mycket som jag efter solen och värmen.

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 1 Kommentar
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

  1. […] Och så en härlig klämma som liknar godis. Borde köpt fler. Om inget annat är det fint att ha dom i en skål i badrummet. Kanske blir lite FÖR onödigt om dom bara ligger där iof. Men sportade min i söndags. […]