Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

Jag heter Lina Andersson och bor i Malmö. Är designer och grundare av accessoarvarumärket Lite Kalabalik. Jobbar som Art Director på Garbergs Malmö, där jag även är en av grundarna. Bloggar om min vardag, allt runt om mig som är fint, min stil, mitt liv, mina jobb, min träning, min mini. Instagram @linaandersson

En spaning!

Detta lilla hål i väggen låg bredvid hotellet vi bodde på i London. De sålde kaffe, fast liksom inte kaffe som man brukar dricka det. Utan kaffe med precis allt som sägs vara nyttigt just nu. I kaffet på en och samma gång alltså. Jag köpte en espresso med kokosolja och matcha… Maria köpte en espresso med kol. Och så sålde de kristaller. Som verkar vara nya trenden. 90-talet är ju i allra högsta grad tillbaka såklart att även tarotkorten och kristallerna är det.

Helgens sista frukost. Jag köpte en hederlig apelsinjuice. Maria en koljuice.

Här beställde jag en “Rose coffe” och Maria en “Black coffe”. Med kol i alltså.

Och så var jag såklart tvungen att köpa en sheet mask med kol i. Himla festlig. Såg ut som ett Ibiza foam party i ansiktet när den var klar. Läs om aktivt kol här. Senaste hälsotrenden alltså.

Och höll på att glömma det tokigaste. Detta glasstället serverade så kart svarta strutar och svart topping till mjukglassen. Vi hoppade det och körde mer på intuitivt goda smaker.

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

Inga kommentarer än..