Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

Jag heter Lina Andersson och bor i Malmö. Är designer och grundare av accessoarvarumärket Lite Kalabalik. Jobbar som Art Director på Garbergs Malmö, där jag även är en av grundarna. Bloggar om min vardag, allt runt om mig som är fint, min stil, mitt liv, mina jobb, min träning, min mini. Instagram @linaandersson

Lite som en renovering.

Var inte alls så här varmt klädd idag men orkar icke ladda in några bilder från kameran. Så det blir en vinterbild denna soliga vårdag. I alla fall. Denna veckan ska jag göra en smärre renovering av mig själv. Klippa mig, ansiktsbehandling (samma som jag gjorde sist som gav magiskt resultat), vaxa och så var jag på fotvård idag. Mer eller mindre en renovering alltså. Snacka om att en kommer känna sig tjusig i slutet av veckan. Och så ska jag försöka djupandas och vara effektiv. Nästa vecka väntas Lite Kalabaliks nya kollektion komma. Måste vara förberedd. Och så massa kul uppstarter på byrån med riktigt roliga projekt. Bra vecka alltså!

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 4 Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

 1. Petra says:

  Men åh! Berätta mer om ansiktsbehandlingen!!!

  • enlangblondin enlangblondin says:

   Så här svarade världens bästa Marie på Electa när jag frågade förra gången vad det var jag fick:

   Behandlingen du fick var en Enerpeel. (Finns olika inriktningar på peelsen i den serien och de är alla medicintekniska klass II.)
   Peelen vi använde heter MA. Den innehåller bl.a. Mandelsyra, den binder fukt, stimulerar ”hudens fasthetsfiber”, är renande/talgregulerande och så är den antiinflammatorisk (bra vid skandinavisk yttorr hud som sitter en del framför datorn).
   En Enerpeel-behandling kan du göra som en ”boost” vid behov. För en mer djupgående effekt och långvarigare resultat/korrigering så gör man en kur på 4-6 beh med 2-4 veckor mellan behandlingarna beroende på hudtyp och mål. Kostar 995 kr/beh.

 2. […] varje gång, känner mig alltid mer när jag har på mig den. Ska för övrigt bli kul att se  Lite Kalabaliks nya kollektion som kommer […]