Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

Jag heter Lina Andersson och bor i Malmö. Är designer och grundare av accessoarvarumärket Lite Kalabalik. Jobbar som Art Director på Garbergs Malmö, där jag även är en av grundarna. Bloggar om min vardag, allt runt om mig som är fint, min stil, mitt liv, mina jobb, min träning, min mini. Instagram @linaandersson

Min hudvårdsrutin.

Rengöring. Av med sminket med Dermalogicas rengöring. Och när jag inte har smink så använder jag Murads lätt peelande rengöring. Älskar peeling förövrigt.

Sen börjar krämandet. Först ett serum, den mörkgrå flaskan på kvällen (jobbar aktivt mot min fyrtioårskris), den vita på morgonen (mer mjukgörande).  Sen dagkräm från Murad och on top of det, solskyddsfaktor 50 (skyddar även mot det ondskefulla blåskenet en dataskärm utstrålar). Och sist lite avokadoögonkräm från Kiehls.

Tre gånger i veckan använder jag peelen uppe till höger. Det är typ en våtservett man stryker över ansiktet (använder en servett två gånger pga ekonomisk). Ibland en fuktboost i stil med ultralyxiga “Advanced night repar” eller bara en budget sheet mask. Och typ tre gånger i veckan kletar jag också på Kiehls gurkmejamask med peelande korn i. Denna masken har jag hittat tack vare Saturdayshelfie-Katja! Den är ljuvlig.

Och så en ny favorit på läpparna. Inköpt i London så osäkert om den finns här. Men himla härlig i alla fall.

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

Inga kommentarer än..