Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

Jag heter Lina Andersson och bor i Malmö. Är designer och grundare av accessoarvarumärket Lite Kalabalik. Jobbar som Art Director på Garbergs Malmö, där jag även är en av grundarna. Bloggar om min vardag, allt runt om mig som är fint, min stil, mitt liv, mina jobb, min träning, min mini. Instagram @linaandersson

Den där solen alltså!

Helgen började precis så här. Vi vaknade med ekande tomt kylskåp och killens idé att äta frulle på Söderberg & Sara var det mest geniala han föreslagit på länge. Sen att det tog oss en evighet (nåja kändes det som) när tre överhungriga människor skulle ta sig ur lägenheten och den korta biten till kaféet. Ett under att vi inte slog ihjäl varandra på vägen. Och kolla gröten ovan! Rostade hasselnötter och syltad citron!

Gick ut på stan för att göra ärenden. Insåg att det är nu det börjar! Lördagsförmiddagarna på Möllan. Som jag älskar att strosa runt där. Gjort det sedan jag flyttade till Malmö för 10 år sedan. Men det gäller att navigera. Kolla bilden ovan. De franska tulpanerna kostade 65 kr. Men bladen är trasiga som ni ser. De rensar man dock bort och man har en vas med lyxiga tulpaner för en billig peng! Jordgubbarna kostade 10 kr asken. De var kantstötta men mini brydde sig inte. Inte heller lunchpankakan. Eller drinken på kvällen. Minigurkorna och myntaknippet var tipp topp kvalité. Det är precis sådana här varor man ska köpa om man vill ha kvalle.

Avslutade lördagen med årets första grill. Medan jag passade gillen svängde killen ihop ovan sommardrink med rom, sockerdricka, mynta, jordgubbar och massa is!

Idag har vi varit hemma i hembyn och kollat kosläpp. Och jisses vilket drag. Som att det var en världskändis på besök. Bilkö, låååång kö till mat och fikaservering och tjockt med människor som skulle kolla på de glada korna. Mycket roligt. Roligast var ändå att i samma sekund korna skuttade ut sa mini “äta glass nu?” (vi hade liksom lovat glass efter vi sett korna).

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

Inga kommentarer än..