Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

Jag heter Lina Andersson och bor i Malmö. Är designer och grundare av accessoarvarumärket Lite Kalabalik. Jobbar som Art Director på Garbergs Malmö, där jag även är en av grundarna. Bloggar om min vardag, allt runt om mig som är fint, min stil, mitt liv, mina jobb, min träning, min mini. Instagram @linaandersson

Helghäng med en mini i Malmö!

Såhär inför stundande långhelg tänker jag dela med mig av mina barnfavorithängplatser i Malmö. Älskar långa dagar ute med min mini. Man ger sig ut strax innan lunch och kommer helt enkelt inte hem förrän det är dags att laga middag.

Jord ligger precis innan Folkets Park så bra uppladdning inför lek är att ta ett stopp här för en tallrik gröt.

Bakom detta plank finns Folkets park. Bästa bästa parken! Förutom hoppkuddar, bad, massa klättergrejer och cykelbana finns grymmaste food trucksen.

I söndags blev det en crepes med Nutella och banan till mellis, från en av vagnarna. Succé.

Här står jag med en kaffe och en glass från Köld på Mitt Möllan. En mycket bra food court att köpa mat från och ta med sig ut.

Och så här kan en se ut en solig helg med min mini. Trött under solisarna och helt utan smink. Och bekväma kläder.

För ett par helger sedan traskade vi till Pildammsparken. Köpte falafel och tog med oss till Teaterlekplatsen. Efter mumsig lunch lekte mini glatt i det stora klätterhuset.

När det var dags för mellis traskade vi till Atrium i Slottsstaden och åt var sin banankaka. Mini kollade även in växterna de sålde i rummet bredvid cafeét.

Såg ut såhär den dagen. Malmö har verkligen sjukt många bra lekplatser. Folkets Park är som sagt en favorit av många anledningar. Men man behöver ju omväxling, så om någon har tips på andra bra utflyktsmål med en mini så hit me!

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 12 Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

 1. Malin says:

  Hej, jag har också en mini i nästan samma storlek 😉
  Mina sommartips på utflyktsmål är terrariet i HBG vid dåligt väder, den lilla djurparken i Ängelholm med bondhåtdsdjur, lekplatser och våffelstuga. Lekplatsen på ribban också som man kan variera med snäckplock och doppa fötterna i blöt samtidigt som själen får sitt av att titta ut över havet..
  Min plutt älskar också när vi tar den korta promenaden i bokskogen, springa in i alla kojor och bära runt på stora pinnar..
  Hoppas det är till hjälp ☺️

  • enlangblondin enlangblondin says:

   Mycket bra tips! Terrariet har jag länge tänkt man ska besöka och Ribban var vi på i torsdags!

 2. Christin says:

  Mmmmm så underbart att du är back on bloggen.

 3. Lina says:

  Hos oss är sollekplatsen i västra hamnen storfavorit, gärna i kombination med en kula glass på italienska stället på hörnet. Även afrikalrkplatsen och djungellekplatsen i Bunkeflo.

  • enlangblondin enlangblondin says:

   Tack! Sollekplatsen har jag länge tänkt man ska besöka och Bunkeflo låter som en bra utflykt.

 4. Hanna Boulter says:

  Ja älskar Malmö för alla roliga barngrejer, alltså roliga som i att även roliga för vuxna. Vill även tipsa om trädgårdslekplatsen i gyllins trädgård. Perfekt liten utflykt! Och perfekt om barnen gillar vatten, skottkärror och sand. Dock minus att det inte finns mat i närheten.
  BTW, fick just en chefstjänst och hur belönade jag mig själv? Med en beställning från litekababalik. Mmm…

  • enlangblondin enlangblondin says:

   Tack för tipset! Ska vi verkligen kolla in (och mycket bra att du infade om att det inte finns mat, en sådan grej kan lätt knäcka denna matberoende familj).
   Och myyyycket bra belöning. 🙂

 5. Caroline says:

  Vi var på Äventyrslekplatsen (tror jag den heter) bakom kullarna bakom Hylliebadet för nån vecka sen, himla bra! Och vid sämre väder är tekniska museet väldigt nice, som med fördel ackompanjeras av en burgare på Surf Shack vid ribban som ju är väldigt barnvänligt. Och vuxenvänligt! 😊👌🏼

 6. maya says:

  åh, vart köpte du falafeln? såg supergod ut!

  • enlangblondin enlangblondin says:

   Den är köpt i den gula kiosken som är bredvid gamla stadion. Man kan köpa både genom ett hål i väggen och gå in och köpa. Sjukt goda!