Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

Jag heter Lina Andersson och bor i Malmö. Är designer och grundare av accessoarvarumärket Lite Kalabalik. Jobbar som Art Director på Garbergs Malmö, där jag även är en av grundarna. Bloggar om min vardag, allt runt om mig som är fint, min stil, mitt liv, mina jobb, min träning, min mini. Instagram @linaandersson

Pussy got boule.

Tre tjejer med stålkulor och ett glas Pastis i handen. Kan ju inte annat än bli succé.

Jag, Veronika och Karin tävlade med det geniala namnet “Pussy got boules” i Boulebars årliga bouleturnering och födelsedagsfest. Kriteriet för att vara med i vårt lag? Tröjan såklart.

Himla trevlig tillställning med idel snygga människor. Inte för att det nu på något sätt skulle vara ett kriterium för bra tillställning. Men fint ändå att sitta med en blaskig drink i handen och vila ögonen på allt snyggt.

Energipåfyllning i form av en charkbricka. Mycket härlig eftermiddag som blev kväll.

 

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

Inga kommentarer än..