Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

Jag heter Lina Andersson och bor i Malmö. Är designer och grundare av accessoarvarumärket Lite Kalabalik. Jobbar som Art Director på Garbergs Malmö, där jag även är en av grundarna. Bloggar om min vardag, allt runt om mig som är fint, min stil, mitt liv, mina jobb, min träning, min mini. Instagram @linaandersson

Sommar sommar sommar!

Bästa starten på dagen. Lassa frukosten på ett fat och bära ner den på gården. Melonsalladen med mynta och sesamfrön var förövrigt en succé hos mini.

Frågade mini om jag fick ta en bild på henne mot möllanväggen. Och detta hände. Hallå! Var är min lilla mini som gör en trumpen min när jag fotar henne.

Melon + mynta är så jäkla gott. Handlade ovan på Möllan. Bästa stället i stan att shoppa just örter i knippe och en gigantisk bit melon.

Jamen ni ser. Och känner plötsligt at det är på sin plats att berätta vad min lilla bloggunge har på sig. Tröja (två nummer för stor så den blir lagom rymlig) från Arket, shorts från Zara, keps från Mini Rodini och skor från Folke (grannpojken).

Detta var det godaste jag ätit på länge. Sötpotatis bakad i ugnen, fetaost i folie på grillen (fetaost + olivolja + örter i folie), sockerärter, Ramslök, avokado och rädisor. Sommar på en tallrik.

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

Inga kommentarer än..