Vinn mysigaste Spa-kitet!

Vår skönhetsbloggare och make up artist Marina Andersson The Beauty Edit tipsar inte bara om make up och sköna krämer. Hon har just nu också en tävling där just du kan vinna underbara produkter från Rituals. Snabba dig in och tävla HÄR. Vinnaren kröns med Lucia den 13 december.

Och håll utkik för det kommer fler tävlingar inför jul bland våra bloggare.

Happy happy!

RITUALS-Ritualsoflight

1 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer

Välkommen Volang Linda!

volang-linda

Vi är så glada att välkomna vår nya Lovely bloggare, Volang Linda!

Namn: Linda Hansson 
Familj: Pojkvännen David, sonen Chaplin (2,5 år), mamma, pappa, lillasyster
Gör hela dagarna: Frilansar som stylist inom inredning och mat, driver vintagebutiken och webbshoppen Vintagefabriken  ihop med en av mina bästa vänner Louise Lemming, bloggar.
Bloggar om: Allt som inspirerar mig! Som inredning, resor, DIY och recept. Så klart blir det också en hel del om mitt jobb som stylist och butiksägare.
Älskar: Resor, utflykter, blommor, fika och att loppisfynda. Och min lilla familj. Älskar också mitt jobb väldigt mycket haha.
Älskar inte: Trångsynthet och orättvisor.
Bästa loppistipset: Tänk om och tänk nytt! En gammal trälåda kan bli perfekt förvaring för barnböcker eller att plantera i, udda, tjusiga kristallglas kan användas att servera dessert i och så vidare.
Bästa sensommartipset: Köp med dig dina frukostfavoriter och sätt dig balkongen/ i trädgården eller i parken och njut av att kunna sitta ute och äta. Finns det något härligare än att äta en croissant och dricka en kopp kaffe i skuggan under ett träd?
Längtar efter i höst: Att vi ska utöka Vintagefabriken och på allt kul som det kommer innebära. Det kommer bli så himla fint! Ser också fram emot en resa med familjen till en av mina favoritstäder Lissabon. Sen ska det ju också bli så himla kul att få blogga här på fantastiska Lovely Life!

Hjärtligt och varmt välkommen Linda!

Vackra bilder från Lindas hem. Foto av Sofia Byström.

volang vardagsrum volang vardagsrum 4 volang vardagsrum 2 volang vardagsrum 1 volang sovrum 5 volang sovrum 4 volang sovrum 3 volang sovrum 2 volang sovrum 1 volang sovrum volang kitchen volang kitchen 7 volang kitchen 6 volang kitchen 5 <img class=”alignnone size-large wp-image-4831″ src=”http://cdn.lovelylife.se/blogs/1/2016/07/volang-

3 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest

Så fint jag vill blir Nanna van Berlekom

Nanna-van-Berlekom-weeklymix2-865x606

Som ni kanske märkt så har Nanna på Så fint jag vill bytt namn på sin blogg till att heta som Nanna själv, Nanna van Berlekom. Alltså samma vackra bilder, känslor, funderingar, inredning, liv och texter bara ännu mer personligt med Nannas eget namn.

nannavanberlekom.logga.ll

1 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer

Välkommen tillbaka Tuva Minna Linn!

TML5417-865x575

Vi är så lyckliga att vi nu välkomnar Tuva Minna Linn tillbaka till Lovely Life! I hennes vackra texter, sköna bilder och underbara hem vill vi gärna vara. Minna driver också Oddlovin en vintagesajt där du bl.a kan hitta de mest bedårande kimonos. Missa inte heller Minnas playlists när du längtar efter inspiration.

Och vi gratulerar dig Minna och familjen till en alldeles ny baby.

Välkommen tillbaka Minna och välkommen till världen lilla barn.

Läs mer av Tuva Minna Linn här.

tuva_minna_linn_blogg_header

2 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer

Mokkasin filmar Christian Kjellvander

mokkasin.christian.kjellvander.1

Fantastiska Sofia Jansson alias Mokkasin filmar Christian Kjellvander på de vackraste av platser.

Läs hela inlägget här och lyssna på underbar musik här samtidigt.

0 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer

Recycle Week på HM med M.I.A

cq5dam.web_.1496.997

Man har kunnat göra det ett tag redan. Lämna in sina gamla textiler till din närmsta H&M butik. Nu kör H&M en Recycle Week tillsammans med coolaste artisten M.I.A.

Att återvinna en endaste t-shirt kan spara 2 100 liter vatten. H&M jobbar inte bara för konsumtion utan också för att få ett slutet kretslopp av textilier.

HM säger:

“Att ständigt följa de senaste trenderna kan ha en negativ inverkan på miljön. Vi som älskar mode vill göra allt vi kan för att stoppa den utvecklingen. Sedan 2013 har vi samlat in uttjänta textilier i vår butiker över hela världen. Med World Recycle Week vill vi visa att det finns ett sätt att skapa en bättre framtid inom mode.”

Bra talat H&M, och rakt i linje med  Lovely Lifes Four Fit Challenge vecka.

Här hittar ni snyggaste videon med M.I A.

1 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer

En lovely Kick off

IMG_4802

Nu har vi kickat off! Två dagar på underbara Hotel Tylösand har vi haft med inspiration, snack, spa, skratt och glädjen över att äntligen träffas alla. Den enda som tyvärr inte kunde vara med var Malin Wikerberg alias MVHBorstahusen.

Så här söta är vi i verkligheten. Lite svårt att fånga oss alla. Saknas på bild gör Marina, The Beauty Edit, som var och testade en behandling när bilden togs, mer om det från henne, och Malin.

Här kommer lite behind the scenes från vår kick off.

IMG_4702 IMG_4718 IMG_4693

Det är alltså Mia och Mikaela som tar över rodret för Lovely Life efter Johanna och Amelia. Vi har haft workshop, pratat om vad vi är bäst på, vad vi ska bli bättre på, våra visioner och vem ni läsare är och vad ni vill se. Berätta gärna för oss. Vi vill veta allt!

IMG_4787IMG_4788IMG_4754

Vi har vår vana trogen fotograferat allt vi ser. Vi har varit på Hotel Tylösands fantastiska spa, håll utkik för mer bilder därifrån från våra bloggare.

IMG_4759IMG_4771

Njutit av underbar mat och tänk vad mycket man kan lära sig om varandra när man träffas på riktigt.

IMG_4731

Sen sov vi gott.

Sofia, Nanna, Marina, Lina, Mari, Nathalie, Matilda, Anna, Malin, Hanna och alla ni läsare där ute, tusen miljoner tack för att ni är Lovely med oss!

Extra stort tack till vår praktikant Frida som pysslat med goodiebags, lyssnat, antecknat och fotograferat.

Gå gärna in på alla våra bloggares sidor för att se fantastiska bilder från våra dagar.

3 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 1 Kommentar

Välkommen The Beauty Edit!

I dag välkomnar vi Marina Andersson, som driver skönhetsbloggen The Beauty Edit.

Marina jobbar som make up artist för magasin som Elle, Bon, Vogue och Eurowoman när hon inte gör reklamjobb, jobbresor över hela världen eller är med sin familj i Helsingborg, dit hon flyttade från N.Y. Marina kommer att skriva om de senaste trenderna inom skönhet, make up, hår, spa, välmående för kropp och själ.

Vi är så glada att Marina har gått med här. Hurra Hurra! Hjärtligt välkommen!

Här hittar du The Beauty Edit.

MARINA+YSL

2 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer

Välkommen Anna Malmberg!

Vi har en ny vän här på Lovely Life! Inspirerande fotografen och bloggaren Anna Malmberg med bloggen Northern Delight har lämnat Elle Decoration och flyttat hem till oss. Hurra och hjärtligt välkommen Anna!

 Header-Anna-Malmberg

_MG_5135

Här kan du läsa Annas blogg och här kan du kolla på Annas portfolie som fotograf.

2 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer

Välkommen Hanna Skoog!

Vi har fått tillökning här på Lovely Life! Vi välkomnar Hanna SkoogHanna jobbar som AD och fotograf och älskar att resa. Så att hänga med Hanna är inspirerande och du vill sätta dig på första bästa plan till en spännande plats.

hannaskog.newblog.210116

Nästa vecka åker Hanna till Berlin och snart bär det av till Rio. Så vi tänker i alla fall hänga med och njuta och drömma.

Hjärtligt och varmt välkommen hit Hanna!

0 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer
Page 1 of 41234