4 tips till bröllopsfrisyren

BRÖLLOPSTEMA; INSPIRATION TILL BRÖLLOPSFRISYREN.

frisyr brollop

Vi fortsätter maj månads bröllopstema här på Lovely Life med ännu mer härlig inspiration.

brollopsfrisry

Denna gång är det vår bloggare – makeupartisten och stylisten Marina Andersson  The Beauty Edit som delar med sig av sin expertis gällande bröölopsfrisyren!

frisyr brollop

Här hittar du Marinas inlägg 4 tips till bröllopsfrisyren.

0 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer

Beauty talk med Karoline Concha Ramult

INTERVJU MED GRUNDAREN AV KAROLINE DE LA CONCHA.

Karoline-OFFICE

Vår bloggare Marina – skönhetsexpert och makeupartist – har intervjuat den superinspirerande Karoline Concha Ramult. Karoline driver butiken Karoline de la Concha och jobbar också som kreativ konsult.

karolinedelaconcha1

I intervjun berättar Karoline bland annat om sin karrär, sitt butikskoncept och sin familj.

portraitofalady

SÅ inspirerande läsning!

shopfloor

Hela intervjun hittar ni hos Marina.

0 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer

Beauty Talk med fotografen Patricia Reyes

BEAUTY TALK MED PATRICIA REYES.

beautytalks1

Vår skönhetsbloggare Marina fortsätter att intervjua inspirerande personer i sina Beauty Talks. Denna gång är det fotografen Patricia Reys som får berätta om vad skönt betyder för henne –och också dela med sig av sina bästa tips.

Patricia

Läs mer inne hos Marina.

1 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer

Beauty talks med Marina Andersson

BEAUTY TALKS.

Vår skönhetsbloggare Marina Andersson – hårstylist och makeupartist – startar i dag en ny typ av inlägg här på Lovely Life! Hon kommer träffa inpirerande personer som berättar om vad skönhet betyder för dem. Först ut är det kreativa geniet Johanna Wikstrand Gartmyr – känd för sin inspirerande blogg AprillAprill, sina vackra prints, hennes nytänk som designer på Tretorn och en av grundarna till Formskapet designbazaar.

openingbeautytalks-2

Hela intervjun hittar du hos Marina. Trevlig läsning!

1 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer

Vinn mysigaste Spa-kitet!

Vår skönhetsbloggare och make up artist Marina Andersson The Beauty Edit tipsar inte bara om make up och sköna krämer. Hon har just nu också en tävling där just du kan vinna underbara produkter från Rituals. Snabba dig in och tävla HÄR. Vinnaren kröns med Lucia den 13 december.

Och håll utkik för det kommer fler tävlingar inför jul bland våra bloggare.

Happy happy!

RITUALS-Ritualsoflight

1 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer

Recycle Week på HM med M.I.A

cq5dam.web_.1496.997

Man har kunnat göra det ett tag redan. Lämna in sina gamla textiler till din närmsta H&M butik. Nu kör H&M en Recycle Week tillsammans med coolaste artisten M.I.A.

Att återvinna en endaste t-shirt kan spara 2 100 liter vatten. H&M jobbar inte bara för konsumtion utan också för att få ett slutet kretslopp av textilier.

HM säger:

“Att ständigt följa de senaste trenderna kan ha en negativ inverkan på miljön. Vi som älskar mode vill göra allt vi kan för att stoppa den utvecklingen. Sedan 2013 har vi samlat in uttjänta textilier i vår butiker över hela världen. Med World Recycle Week vill vi visa att det finns ett sätt att skapa en bättre framtid inom mode.”

Bra talat H&M, och rakt i linje med  Lovely Lifes Four Fit Challenge vecka.

Här hittar ni snyggaste videon med M.I A.

1 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer

En lovely Kick off

IMG_4802

Nu har vi kickat off! Två dagar på underbara Hotel Tylösand har vi haft med inspiration, snack, spa, skratt och glädjen över att äntligen träffas alla. Den enda som tyvärr inte kunde vara med var Malin Wikerberg alias MVHBorstahusen.

Så här söta är vi i verkligheten. Lite svårt att fånga oss alla. Saknas på bild gör Marina, The Beauty Edit, som var och testade en behandling när bilden togs, mer om det från henne, och Malin.

Här kommer lite behind the scenes från vår kick off.

IMG_4702 IMG_4718 IMG_4693

Det är alltså Mia och Mikaela som tar över rodret för Lovely Life efter Johanna och Amelia. Vi har haft workshop, pratat om vad vi är bäst på, vad vi ska bli bättre på, våra visioner och vem ni läsare är och vad ni vill se. Berätta gärna för oss. Vi vill veta allt!

IMG_4787IMG_4788IMG_4754

Vi har vår vana trogen fotograferat allt vi ser. Vi har varit på Hotel Tylösands fantastiska spa, håll utkik för mer bilder därifrån från våra bloggare.

IMG_4759IMG_4771

Njutit av underbar mat och tänk vad mycket man kan lära sig om varandra när man träffas på riktigt.

IMG_4731

Sen sov vi gott.

Sofia, Nanna, Marina, Lina, Mari, Nathalie, Matilda, Anna, Malin, Hanna och alla ni läsare där ute, tusen miljoner tack för att ni är Lovely med oss!

Extra stort tack till vår praktikant Frida som pysslat med goodiebags, lyssnat, antecknat och fotograferat.

Gå gärna in på alla våra bloggares sidor för att se fantastiska bilder från våra dagar.

3 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 1 Kommentar

Välkommen The Beauty Edit!

I dag välkomnar vi Marina Andersson, som driver skönhetsbloggen The Beauty Edit.

Marina jobbar som make up artist för magasin som Elle, Bon, Vogue och Eurowoman när hon inte gör reklamjobb, jobbresor över hela världen eller är med sin familj i Helsingborg, dit hon flyttade från N.Y. Marina kommer att skriva om de senaste trenderna inom skönhet, make up, hår, spa, välmående för kropp och själ.

Vi är så glada att Marina har gått med här. Hurra Hurra! Hjärtligt välkommen!

Här hittar du The Beauty Edit.

MARINA+YSL

2 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer

Nya tider

hotellx2_Kristin_-lagerqvist-5173-1024x683

Det händer grejer här på Lovely Life. Vi har förstått att många undrar vad som är på G på Lovely Life och nu kan vi äntligen berätta. Det är dags för oss att lämna över stafettpinnen till några av våra favorittjejer här på Lovely Life. Redan före jul kommer Mia Anderberg, Mari Strenghielm, Sofia Vusir JanssonNathalie Myrberg och Matilda Hildingsson att ta över redaktionen. Roligt och spännande tycker vi!

Vi fyra som varit drivande, JohannaAmeliaUlrika och Kristin, kommer att gå vidare på varsitt håll. Amelia har ju redan flyttat till Metro Mode Home; kika på hennes nya blogg här. Vart vi andra hamnar kommer ni snart få veta. Vi hoppas naturligtvis att ni vill följa med på våra nya äventyr. Vi tror det här kommer bli toppen. Och vi önskar Mia och Mari, SofiaNathalie, och Matilda varmt lycka till!

13 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 1 Kommentar

LOVELY LIFE LATELY

blanca-square

Vi tänkte ta en sväng runt hos Lovely Life:s bloggare och se vad som hänt på sista tiden. Först ut är Amelia Widell som i dagarna lanserat sin soffkollektion som hon säljer via sin shop MELIMELI. Vi älskar sofforna!20150918-MX8A4871-1200Mokkasin-Sofia kör matkollektiv i höst och bjuder på härliga recept och ursnygga tavelväggar.shoppakliamtsmartbluefall15Stylisten Mia Anderberg leder oss genom tio steg till en klimatsmart höstgarderob. tuvalisa_Kristin_-lagerqvist-4600Krickelin-Kristin är ute och reser i Asien, men vi längtar tills hon kommer hem igen och visar oss mer av familjens nya underbara hus!strenghielm_mougins.3Stylisten Mari Strenghielm flyger och far som bara den, och var nyligen i Frankrike där hon tog den här magiska bilden. Läs mer om hennes spännande bokprojekt om människor som följer sina drömmar här.Processed with VSCOcam with hb1 presetVill vi inte alla bo i ett tegelhus ett stenkast från havet med en sån här snygg uteplats!? Mvh Borstahusen-Malin lever i drömmen med sin stora härliga familj.  johannabradford_juice_31okt1Tant Johanna bjuder på sitt bästa recept för att hålla höstförkylningarna borta!TML5946Tuva Minna Linn låter oss kika in och berättar om sig själv.seventeendoorsbedroom2Seventeendoors-Ulrika målar om och skriver om sina våndor i söndagskrönikan.nya-kiosken3Så fint jag vill-Nanna målar grönt i Le Kiosk som har öppnat igen.

Processed with VSCOcam with a6 presetGoda höstdesserter bjuder Babes in Boyland på.hotellx2_Kristin_-lagerqvist-5173Vi på redaktionen, det vill säga JohannaAmeliaKristin och Ulrika, sågs nyligen på härliga hotell Pigalle i Göteborg för konferens och konstaterade att vi är så himla stolta över hela det kreativa gänget som bloggar här hos Lovely Life!

2 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 2 Kommentarer
Page 1 of 41234