Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY
RSS

Fotograf och grafisk formgivare med en fot i Malmö – och en som ständigt är på väg ut i världen. På bloggen får du följa med på mina resor och glimtar ur vardagen och frilanslivet.

Välkommen till min värld!

För projekt, samarbeten eller ett enkelt hej, hör gärna av er:
instagram: @hannaskoog
hemsida: hannaskoog.com
email: hej@hannaskoog.com

Packningsklar

packning_bali_hannaskoog1

Lägger inte ni också alltid upp er packning så här uppradat innan avresa? Nej verkligen inte jag heller. Men här är i alla fall några av grejerna som åker ner i väskan imorgon:

packning_bali_hannaskoog3

Hörlurar är ett megamåste för mig under långa flygresor, dessa från Marshall stänger ute buller och bång samtidigt som de är väldigt sköna.

packning_bali_hannaskoog2

Den här lilla göttiga necessären från Aesop som jag skrev om tidigare i veckan, störtsköna grejer och praktisk förpackning i återvunnet material.

packning_bali_hannaskoog4

Och en annan skön sak är den här Ginger Flight Therapy som ska stimulera sinnena och både lugna och pigga upp (beroende på vad man är för typ av person). Kan även hjälpa mot illamående om man lätt blir åksjuk. Stryk på bakom öronen och handleder, luktar lovely dessutom!

packning_bali_hannaskoog10

Från vänster: 1. Läckraste yogamattan från Grounded Factory. 2. Aesop hårvårdskit3. Hörlurarna dårå. 4. Kamera känns relevant eftersom jag ska göra ett gäng reportage, detta är min pocket-version från Panasonic. 5. Mumsig kroppsolja på macadamianötter från Organic makers6. Sandaler från ATP Atelier. 7. Ovan nämnda Aesop grej. 8. Urhärliga smycken från Lite Kalabalik som ni också kommer få se mer av framöver. 9. Lektyr för flygresan om filmerna skulle vara sisådär, men med största sannolikhet förblir boken oläst pga vill oftast hinna se exakt alla nya filmer.

Rapport från Bali utlovas!

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

Inga kommentarer än..