Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY
RSS

Fotograf och grafisk formgivare med en fot i Malmö – och en som ständigt är på väg ut i världen. På bloggen får du följa med på mina resor och glimtar ur vardagen och frilanslivet.

Välkommen till min värld!

För projekt, samarbeten eller ett enkelt hej, hör gärna av er:
instagram: @hannaskoog
hemsida: hannaskoog.com
email: hej@hannaskoog.com

Fredagsblandning

fredagsblandning39

Hej alla sommarfirare! En salig blandning i dagens fredagsmix, kanske lite som jag känner mig just nu? Tankar på semester, lugna oaser och nedvarvning, samtidigt som jag sneglar lite på hur jag ska inreda min nya lägenhet efter sommaren, och en oro hur jag ska få ihop både tid och pengar… Så i nuläget är jag nog mest rätt virrig, jag försöker fokusera på jobb, träning och lugna stunder medan dagarna ännu är långa. Hoppas ni får en riktigt fin helg!

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

Inga kommentarer än..