Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY
RSS

Fotograf och grafisk formgivare med en fot i Malmö – och en som ständigt är på väg ut i världen. På bloggen får du följa med på mina resor och glimtar ur vardagen och frilanslivet.

Välkommen till min värld!

För projekt, samarbeten eller ett enkelt hej, hör gärna av er:
instagram: @hannaskoog
hemsida: hannaskoog.com
email: hej@hannaskoog.com

Fredagsblandning

fredagsblandning42

Fredagen i Stockholm var något av en dröm vädermässigt, det blir inte somrigare än gårdagens dag. Möjligtvis om man hade varit ledig och njöt av solen från någon varm klippa, meeen man kan ju inte få allt.
Jag mötte istället upp Olivia och Carolina på Trädgården efter jobbet och det är tillräckligt somrigt för en fredag i augusti, älskade vackra Sverige när det är som bäst, den här magiska sommarnatten tänker jag plocka fram ur minnesbanken en ruggig dag i november. Glad helg!

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 2 Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

  1. jag sitter på kontoret och drömmer mig bort!