Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY
RSS

Fotograf och grafisk formgivare med en fot i Malmö – och en som ständigt är på väg ut i världen. På bloggen får du följa med på mina resor och glimtar ur vardagen och frilanslivet.

Välkommen till min värld!

För projekt, samarbeten eller ett enkelt hej, hör gärna av er:
instagram: @hannaskoog
hemsida: hannaskoog.com
email: hej@hannaskoog.com

Kort rapport från helgen

malmo_grand3b_170915Helgen var fylld av roligheter, och den började här, på Grand, som jag nog aldrig varit på före midnatt en fredag, men som ju är perfekt för en stilla aw (och även brunch på söndagar som är mycket smaskig).

Malmo_hatten_170915

Och eftersom det var en så fin kväll, samt att man ju vill maxa det här med att kunna sitta ute, så gick vi vidare till mysiga Far i hatten innan vi knatade hemåt för middag och planering av nästa resa.

Malmo_hatten_170915bmalmo_newhome_hannaskoog_170916

Efter min sista natt av soff-hopping (alltså dessa vänner där det bara är självklart att man får ställa ner väskan en stund gör mig så himla tacksam), så kom jag hem till en färdigpolerad lägenhet! Efter några lena strykningar längs med väggar och golv packade jag om väskan för träning, Sats hade nämligen eventförmiddag som jag inte ville missa.

kph_hannaskoog_170915d

På skakiga ben hamnade jag till slut här, i underbara Köpenhamn! Första stopp blev som vanligt Aesop (de har för övrigt släppt en ny doft som är härligt mustig och höstig!).

kph_hannaskoog_170915f

Och eftersom vi håller oss till favoriter drog vi vidare till en annan – Torvehallerne för cava och njut i solen.

kph_hannaskoog_170915c

Här hängde vi tills den försvann bakom husen och promenerade sedan bort till Kind Of Blue samt The Barking Dog (← tips!) och hamnade samtidigt mitt i någon slags Mexikansk minifestival eftersom det var the Mexican Independence Day. Man älskar ju när saker bara händer! Jag tror vårt tåg rullade in i Malmö runt 23 någongång, och sedan bestod söndagen av flyttlådor och lägenhetsfix. Hoppas ni också hade en rolig och händelserik helg!

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 4 Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

 1. Sofia says:

  Härligt! Hälsningar från Schweiz //Sofia
  (http://sofiacm.com min blogg för stil och inredning)

 2. Emelie says:

  Men åååå vilka vackra golv, hur har ni behandlat dom? Såååå fint!

  • Hanna Hanna says:

   Men taaack Emelie! Ja jag är sååå nöjd! Golven är slipade, lutade och sedan lackade med ett vitt, matt lack. Jag var lite orolig över att lacken skulle kännas som en hinna över golvet, men det känns väldigt träigt och slätt och skönt att gå barfota på! 🙂