Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY
RSS

Fotograf och grafisk formgivare med en fot i Malmö – och en som ständigt är på väg ut i världen. På bloggen får du följa med på mina resor och glimtar ur vardagen och frilanslivet.

Välkommen till min värld!

För projekt, samarbeten eller ett enkelt hej, hör gärna av er:
instagram: @hannaskoog
hemsida: hannaskoog.com
email: hej@hannaskoog.com

Fredagsblandning

fredagsblandning46

Hoppas ni haft en riktigt bra vecka! Eller givande åtminstone, på ett eller annat sätt. Alla har ju inte bra veckor eller dagar hela tiden. Min har innehållit möten, jobb, lägenhetsfix, träning och framför allt möten med fina människor så som min egna familj, mina närmsta vänner som i princip också är min familj, samt två grymma tjejer som jag hoppas få hänga med mer framöver. Och imorgon ska jag plåta bröllop! Så på söndag ser jag fram emot lite soffhäng och serier… Glad fredag!

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

Inga kommentarer än..