Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY
RSS

Fotograf och grafisk formgivare med en fot i Malmö – och en som ständigt är på väg ut i världen. På bloggen får du följa med på mina resor och glimtar ur vardagen och frilanslivet.

Välkommen till min värld!

För projekt, samarbeten eller ett enkelt hej, hör gärna av er:
instagram: @hannaskoog
hemsida: hannaskoog.com
email: hej@hannaskoog.com

Glimtar från LA

Oh dear, en var inte i TOPPSKICK när jag landade i Köpenhamn igår, så efter att ha sovit i typ 12 timmar efter insomnia-resa så börjar jag känna mig som en människa igen. Mitt kontor idag ser dock inte ut som kontoret ovan, ska påpekas.

Inga shorts har jag på mig heller, men det är ju som bekant november vilket gjorde att man njöt extra mycket av alla lättburna plagg man kunde ha på sig där borta!

Så för att gå in på själva resan då (som kändes mycket längre än 4 dagar) så var det precis den boost jag behövde! Soluppgångar, ljumma temperaturer, fantastisk mat.

Och två extremt bra personer, Alexandra och Anja, som jag fick äran att hänga med ett par dagar. Minneskorten är fyllda till bredden av bilder från våra fotosessions så det ska bli riktigt kul att försvinna in i redigeringsgrottan snart!

Bra betyg på frukostar och joggingspår också. Det blir en utmaning att klafsa runt i Pildammsparken efter turerna längs Venice kanalerna… Men i övrigt är det fint att vara hemma, faktiskt! Även om kaoset i lägenheten har nått nya höjder. Glad torsdag!

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 1 Kommentar
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

  1. […] vad jag är sugen på att resa. Bort. Hanna har varit i LA och jag fick grava cravings när jag följde henne på hennes story under resan. Malins och min […]