The Beauty Edits Glowing Skin Cocktail

Behöver din hy en rejäl boost denna vårdag? Gör The Beauty Edits underbart gröna Glowing Skin Cocktail. Läs recept HÄR.

SKINCOCKTAIL.the beautyedit.1

0 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer

styla dina culottes

_MG_5089

Vårens absoluta måste som du säkert tar med in till att bli sommarens favoriter är culottes. Alltså ett par byxor som är som en kjol…. Men en vanlig fråga som Lovely Lifes bloggare Mia Anderberg får är. Hur stylar jag mina culottes?

Därför valde Mia att styla dem på fem sätt, vardag, viktiga ,mötet, fika med kompisarna, kontor och fest.

2

1

  1. Culottes, Hope. Randig tröja under, Fall Winter Spring Summer. Collegetröja, Ganni. Sandaler Ganni.
  2. Culottes, Hope. Skjorta, Dagmar. Tröja, Ganni. Skor BilliBi
  3. Culottes, Hope. Topp, Samsøe Samsøe. Sneakers, Puma. Solglasögon, E&E Northern Black Granskär.
  4. Culottes, Hope. Blus Rodebjer. Halsband, Andelius Gribbe. Armband, Pilgrim. Skor BilliBi.

     

  5. Culottes, Hope. Tröja, Dagmar. Skor, Puma.

Och ja, frågan om man kan ha strumpor till nu när det inte är tillräckligt varmt ute, svaret är absolut, allt klär en drottning!

 

Foto Linus Morales / Harvest agency

Stylist och make up: Mia Anderberg
Fotoassistent Kamila Schneltser
Hår: Linda Andersson Ikon
Modell Emma Nilsson Diva

3 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer

Minipavlova av Babes in Boyland

Mini pavlova by Babes in BoylandMini pavlova by Babes in BoylandMini pavlova by Babes in BoylandMini pavlova by Babes in BoylandMini pavlova by Babes in BoylandMini pavlova by Babes in BoylandBabes-in-Boyland_Easter-Pavlova-2Mini pavlova by Babes in Boyland

En väldigt god och enkel dessert att bjuda på nu i påsk är pavlova. En krämig maräng med grädde och bär, toppat med pistagenötter. Hur gott som helst. Glad påsk!

Minipavlovas med björnbär och pistage
ca 9 st

3 äggvitor, rumsvarma
3 dl strösocker
1 tsk pressad citronsaft
1 msk maizena

Topping
Grädde
Björnbär (eller valfria bär)
Pistagenötter

Sätt ugnen på 150 grader. Vispa äggvitorna i en rostfri bunke tills de blir vita och fasta. Det tar ca 3 minuter. Tillsätt socker och citronsaft och vispa tills smeten blir glansig. Rör ner maizena. Spritsa eller klicka ut marängsmeten på ett bakplåtspapper. Bottnarna ska vara ca 10 cm i diameter. Grädda i ca 15 minuter. Dra sedan ner värmen till 100 grader och grädda ytterligare 30 minuter. Låt marängerna svalna och toppa sen med vispad grädde, björnbär och pistagenötter.

Foto: Matilda Hildingsson/Babes in Boyland
Matstyling: Nathalie Myrberg/Babes in Boyland
Deras blogg hittar ni här.

2 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 7 Kommentarer
Page 1 of 2512345...1020...Last »