Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

Isabelle Pedersen heter jag och bor i Stockholm med min man Sebastian och vår lilla dotter Doris som föddes i juli 2017. Just nu är jag mammaledig, men annars sysselsätter jag mig som webbkommunikatör, fotograf och sångerska.

På den här platsen kommer jag dela med mig av sådant jag funderar över och tycker om. Vackra foton, ihopknåpade meningar, kläder, inredning och vardagligheter bland annat. Och Doris.

Jag är väldigt glad att du hittat hit. Välkommen!

Har du några frågor går det såklart alldeles utmärkt att höra av dig till mig på: pedersen.isabelle@gmail.com

Vi har flyttat in!

morning_3868_1

I fredags skuttade jag från jobbet pga vi skulle äntligen få sova första natten i vår lägenhet! Som jag längtat! Vi är inte klara än, har fortfarande köket kvar att kakla och montera, men vi har kunnat installera oss i sovrummet och badrummet. Det första vi gjorde var att montera ihop vår nya dubbelsäng. Herrejävlar vad ljuvligt! Kändes som vi sov på hotell pga är bara då vi sovit i dubbelsäng förut.

morning_3879

Bäddat och klart med fina kuddar och filt vi köpte sist vi var nere i Stockholm. Åh, älskar att ha ett sovrum! Ett som dessutom är stort och med 3.30 i takhöjd – dröm! Dörrarna ni ser går till ett badrum och till en klädkammare.

morning_3889

Så himla fin den hära filten från House if Rym tycker jag.

morning_3890

Monterade även ihop vårt nya soffbord från Betonggruvan. Det får dock stå och trycka i sovrummet i väntan på bättre tider.

morning_3886_1Ty i köket/vardagsrummet är golvet täckt för att skyddas medan vi monterar stommar etc vilket vi har gjort hela dagen idag med hjälp av grymma familjemedlemmar.

Känns så himla bra att bo här! Alltid lite nervöst att sova första gången i nya hem tycker jag (är lite mörkrädd av mig och så), för man vet inte innan hur det kommer kännas. Men det sitter ett lugn och en trygghet i väggarna här tycker jag, och vi sover som små björnar.

 

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 8 Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

 1. Sandra skriver:

  Aaah, så fint det blivit! Och så skönt för er att komma hem till sitt eget äntligen 🙂

 2. ISA skriver:

  hoppas natten kändes bra och som att ni hittat hem! Verkligen pirrigt och spännande med ny lya sådär 🙂

 3. Vicky skriver:

  herreguuuuuuud så fint!!! golvet! taket! väggarna! allt!

  • Isabelle Pedersen skriver:

   tack! Ja, vi är så nöjda hittills, känns som en sådan drömlägenhet! Kram på dig fina Vicky! <3

 4. Wilda skriver:

  Åh äntligen var det dags för er! Så glad för det! Och hjälp vilken fin lägenhet. Och säng! Och dörrar! Och allt. Det kommer ju bli helt fantastiskt.