Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

Isabelle Pedersen heter jag och bor i Stockholm med min man Sebastian och vår lilla dotter Doris som föddes i juli 2017. Jobbar som marknadskoordinator på This cup counts – kaffet som stödjer lokala ideella organisationer.

På den här platsen kommer jag dela med mig av sådant jag funderar över och tycker om. Vackra foton, ihopknåpade meningar, kläder, inredning och vardagligheter bland annat. Och Doris.

Jag är väldigt glad att du hittat hit. Välkommen!

Har du några frågor går det såklart alldeles utmärkt att höra av dig till mig på: pedersen.isabelle@gmail.com

Rosa, grått och flott i Fredhäll

Lekte mäklarfotograf förra helgen och fotade mina kompisar Jimmy och Nathalies lägenhet  i Fredhäll. Nu ligger den ute till försäljning. Så är man sugen på en megafin 3:a tycker jag man ska gå på visning. Sååå bra känsla i den här lyan alltså. Här kan ni se alla bilder. Puss och kram!

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 1 Kommentar
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

  1. Sofia skriver:

    Oj, så fin lägenhet, färger golv kök allt! Detaljerna med. 👌