Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

Hej, jag heter Katrin Bååth och frilansar som creative director/art director och stylist. Till vardags gör jag allt kreativt mellan himmel och jord, både för kunders räkning och för min egen skull, helt enkelt för att det får mig att må bra. Jag brinner extra mycket för att skapa och utveckla koncept, formge, styla, fotografera, resa och skapa ”good shit” tillsammans med ”good people”. Vad det innebär kan ni läsa mer om på www.katrinbaath.se.

Vill ni säga hej eller har idéer kring hur vi kan skapa ”good shit” tillsammans så finns jag på katrinb@katrinb.se eller på Instagram som @katrinbaath.

It’s a keeper.

Katrin Baath-00177Katrin Baath-00156Katrin Baath-00173

Efter en lång flygresa hem har vi landat i Sverige nu efter tretton dagar på Maldiverna. Idag är vi i dvala av jetlag, verklighetsuppvaknande, tvättberg och häng i soffan. Men det är det värt. Den här semestern kommer jag för alltid behålla i hjärtat som den bästa ever.

Katrin Baath-00183Katrin Baath-00184Katrin Baath-00143

Ja, jag fick muta barnen med mer ipadtid för att få dem att vara med i samma bild, men vad gör väl egentligen det om hundra år… den kvällen var ändå en av de bästa på flera år. Och helt klart en keeper i hjärteroten.

Foto: Katrin Bååth

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

Inga kommentarer än..