Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

Hej, jag heter Katrin Bååth och frilansar som creative director/art director och stylist. Till vardags gör jag allt kreativt mellan himmel och jord, både för kunders räkning och för min egen skull, helt enkelt för att det får mig att må bra. Jag brinner extra mycket för att skapa och utveckla koncept, formge, styla, fotografera, resa och skapa ”good shit” tillsammans med ”good people”. Vad det innebär kan ni läsa mer om på www.katrinbaath.se.

Vill ni säga hej eller har idéer kring hur vi kan skapa ”good shit” tillsammans så finns jag på katrinb@katrinb.se eller på Instagram som @katrinbaath.

Tisdagstankar om tro, hopp & kärlek.

Lovely_Life_KatrinBaath-02206Lovely_Life_KatrinBaath-02203Idag handlar mina tisdagstankar om tro, om hopp, och om kärlek. TRO för mig är tron på allt gott. Tron på att saker alltid ordnar sig, och att det goda alltid segrar. Jag tror inte på Gud, men jag tror definitivt på en högre makt. HOPP som i att även om ena vingen är trasig, kan fjärilen ändå flyga. Allt går. Om man vill och ger sig fanken på det. Och KÄRLEK, evig kärlek. Den tror jag definitivt på. Imorgon den 13 september är det dessutom 26 år sedan jag som 13-åring hoppade på en buss till Svanskogs Folkets Park med min kompis Nina och träffade mannen i mitt liv. Fint det.

[Foto Katrin Bååth]

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

Inga kommentarer än..