Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

Hej, jag heter Katrin Bååth och frilansar som creative director/art director och stylist. Till vardags gör jag allt kreativt mellan himmel och jord, både för kunders räkning och för min egen skull, helt enkelt för att det får mig att må bra. Jag brinner extra mycket för att skapa och utveckla koncept, formge, styla, fotografera, resa och skapa ”good shit” tillsammans med ”good people”. Vad det innebär kan ni läsa mer om på www.katrinbaath.se.

Vill ni säga hej eller har idéer kring hur vi kan skapa ”good shit” tillsammans så finns jag på katrinb@katrinb.se eller på Instagram som @katrinbaath.

Smålands Skinnmanufaktur i nya kläder.

Alltså kolla detta… Jag dööör va fint. Mina studiogrannar och vänner på Smålands Skinnmanufaktur har verkligen skapat magi i sina nya pressbilder som släpps idag. De har möblerat om och uppdaterat sin webb och tillsammans med stylisterna Sundling/Kickén och fotograf Emily Laye har de skapat den vackraste storyn jag sett på vääääldigt länge.Bilderna i all sin enkelhet gör mig knäsvag. Så enkelt men ändå så fantastiskt vackert.

De här vaserna är sprillans nya, skulle nog verkligen kunna tänka mig att be tomten om en av dem till min studio.

Alla produkter är gjorda i Sverige och kärleken till hantverket sitter i varendaste liten detalj.

Foto: Emily Laye. Styling: Elin Kickén & Evalotta Sundling för Smålands Skinnmanufaktur.

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 6 Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

 1. Lisa says:

  Håller med! Otroligt fina bilder på fantastiska produkter! Känner mig ibland mätt på allt avskalat men dessa kändes så äkta på ett fint sätt. Fin blogg du har och skapar!

  • Katrin Bååth Katrin Bååth says:

   Ja visst har de lyckats fånga den äkta känslan, den mänskliga känslan som jag älskar. Tack för pepp! Betyder massor! Ha en fin jul! /Katrin

 2. volang volang says:

  Otroligt fint! Underbart!

 3. miaanderberg miaanderberg says:

  Underbart snyggt ju!
  kram