Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode

Jag har världens bästa jobb, nämligen att äta, laga, prata, skriva och styla mat för tidningar, kokböcker, radio, tv och reklam. I Sverige och utomlands. Vill man placera mig i ett fack så jobbar jag som frilansande matkreatör, matstylist och tv-kock. Föreläsare, kokboksförfattare, krögare och konsult. Det handlar om mat helt enkelt. Mat, smaker, råvaror och sköna möten i köket. Ni förstår väl att jag inte har så många tråkiga dagar på jobbet?

Utöver det handlar livet mest om allt som händer på vår prästgård i byn utanför Falkenberg. Gården jag delar med man och 2 barn, en herrans massa djur och en galen mängd prylar som berättar en historia. Här hittar ni också helgpizzerian Prostens pizza som jag och min man driver tillsammans, och på gården intill bbq-stället Aska BBQ som vi driver ihop med ett gäng sköna människor. Och just det där sista; kreativa samarbeten med sköna människor, är något som jag blir hög av!

Instagram @lisalemke
lisa@lisalemke.se

Välkommen till min bokhylla!

Tidigare iår fick jag ägna en hel dag åt något av det härligaste jag vet.  Prata om mina böcker. Eller rättare sagt min bokhylla. Jag ÄLSKAR böcker av alla de slag, inte bara kokböcker och tycker kanske att vår gigantiska bokhylla är något av det finaste vi har här hemma. Vad kan man säga, jag ser mig bli gammal med den!

Här kan ni se hela klippet, välkommen till min bokhylla helt enkelt! Glöm inte spana in de övriga filmerna, själv ska jag se till att absolut inte missa Petters klipp, inte minst för jag fick höra att vi delar kärleken till den lite otippade boken “Kärlek i kolerans tid”. Books unite! :-)

Pst: spana in sjukt snygga ringen som kommer från … just det! Lite kalabalik som drivs av Lina och Malin här på Lovely life

2 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

Inga kommentarer än..