Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode

Jeg liker tåkemorgener, skjeve, rare ting og dere som leser bloggen min. Jeg liker å formidle. Med bilder, ord, stemninger, interiør. For meg er tekst og bilde gjensidig, og bloggen er mitt lille fristed hvor jeg kan uttrykke meg kreativt, og få være i min boble av styling, inspirasjon og vakre ting.

Jeg liker kaffe. Magasiner. Fjær, puter, vaser, naturlige materialer. Jeg liker ting som er ekte, både når det gjelder gjenstander og mennesker.

Jeg liker den langhårete pusen min. Barnehender som klipper og limer og lager noe. Jeg liker å tegne, lese bøker og ta bilder.

Jeg liker å være ute. Og inne.

Velkommen hit!

Lurer du på noe? Send meg en mail på marthe.holien.bo@gmail.com

Tilbake etter en pause

Hei alle fine lesere! Nå er jeg tilbake her på Lovely Life etter litt trøbbel med siden min. Jeg gleder meg til å blogge meg inn i høsten, selv om jeg omfavner sommeren og alt den har å by på en stund til. Håper dere har hatt en strålende sommer, med sommerregn, sommersol, is, bad og masse sommerblomster.

Ettersom jeg ikke har fått laget så mange innlegg på Lovely Life i sommer vil jeg dele noen bilder fra sommeren min med dere. Er dere klare for et bilderas? Here it goes!_MG_2923 _MG_2945 _MG_2970 _MG_2940

_MG_3586 _MG_3205 _MG_3185 _MG_3527 _MG_3602 DSCF7353 _MG_2876 _MG_2907

Og sommeren er ikke over ennå. Nyt den!

//MARTHE//

4 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 1 Kommentar
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

  1. jag sitter på kontoret och utanför regnar det (som vanligt denna sommar). Underbart att få njuta av dina bilder!