Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode
RSS

Jag arbetar som frilansstylist inom mode, inredning och life style. Numera driver jag även Lovely Life och är redaktör här. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, får mode och inredningstips, testar kulörer till olika projekt, går på loppis, shoppar klimatsmart, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Min vardag som stylist, kvinna och mamma i Malmö och världen helt enkelt.
Här kan ni titta på en del av mina redaktionella arbeten. miaanderberg.se

Hör gärna av dig med samarbeten, om du vill blogga på Lovely Life, frågor, funderingar, förhoppningar, blä eller hurra!

mia@lovelylife.se

Följ gärna med mig även på Instagram @miaanderberg

Välkommen till mitt lovely universum!

Love
Mia

Veckans outfit

DSCF5695

I går var jag på möten hela dagen i Stockholm. Ett möte i timmen hann jag med. En ganska trött Mia somnade på sista flyget hem.

Men vilka kul och inspirerande möten det var! Jag hann med en dagens out fit framför en snygg spegel hos Presskontakterna.

 DSCF5696DSCF5681

En äntligen vår outfit med kortärmad vit skjorta och kritstrecksrandiga byxor med hög midja från HM. Bältet fick jag för 18 år sedan av en vän som ägde företaget Shanka. Jag sätter det högt i midjan. Örhänget kommer från Bow Label och jag älskar att det är stort och hängigt och passar any outfit. Party eller vardag. HÄR hittar du exakt detta örhänget. Och skorna är mina väl ingångna Adidas Stan Smiths.

DSCF5698

Jag avslutade dagen med extra långt möte på Brillo med den här sköna tjejen. Jag gillar Lindas kreativa blick, energi, optimism och glädje!

Love

2 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer

Vårstylingtips en måndag

stripes.zara.lovelylife.style.12

Äntligen vårstyling! Visst är man trött på sin gamla vinterkappa? Min äskade svarta kappa från Dagmar känns väldans trött och fodret har börjat släppa efter tre vintrar. Därför är det dax för den att få besöka en sömmerska och få nytt foder och nytt liv till nästa vinter. För den är en klassiker som håller många år.

Och nu är det alltså dax att se framåt! Mitt bästa stylingtips en solig måndag som denna är en randig outfit, ovan från Zara, och jag stylar den med ett par coola sneakers som dessa från Nike/Stories.

nike.stories.sneakers.love.21

Ut i våren nu med er!

Love

2 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer

Bunches by Blomrum

DSCF5647

Att Bunches by Blomrum öppnat på Malmö Saluhall är så underbart. Problemet är bara att välja vilka blommor man ska köpa med sig hem. Allt är så vackert.

DSCF5646DSCF5652DSCF5643DSCF5644DSCF5648DSCF5655DSCF5665DSCF5676

Sen är det ju det där fantastiskt fina att man får sitt fång med rosor i en underbar förpackning så att man kan känna sig som en del i en feelgoodfilm när man går ut i solskenet. Älskar det alltihop. hela förpackningen. Koncept, tanke, leverans. Sånt är så viktigt.

Friday, here I come! Jag är så fylld av energi just nu och ser på framtiden med så mycket spänning och inspiration.

Love

3 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer

Rosa inspiration

pink.lovelylife.style.mia2303

Ingen kan ju ha missat den rosa bonanza som råder i inredningsfären just nu. Och att det är en kulör som verkar få stanna ett tag.  I vår är det dessutom en otroligt populär färg i modet.

zara.pink.look1-look1.st.1zara.pink.look4-look4.st

Bilder från Zara.

vogue.brasil.style.pink.lovelylife.1  pinkdetail.hooodie.lovelylufe.style.234 pink.door.lovelylife.123 pink.bag.must.have.lovelylife.style.1 pink.greenstyle.lovelylife.mia.1

Och som alltid med trender behöver man inte gå all in. Det kan räcka med en detalj. En väska, en kappa, ett par strumpor, en fondvägg eller ett läppstift. Tänk på att rosa matchar otroligt bra till grönt och denim blått!

Love

3 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer

Önskebyxan

green.pants.lovelylife.style.221

Just nu är jag väldigt sugen på att hitta ett par vida gröna byxor med hög midja. Precis sådana här. Till dem skulle jag ha min gråa favorit t-shirt och mins svarta skinnjacka. Eller min mockakappa från Miu Miu. Eller min grå kahmirtröja från &Other Stories. Jag letar och letar, hör av mig när jag hittat det perfekta paret.

green.pants.lovelylife.style.222green.pants.lovelylife.style.223

Ni fattar. Liksom perfekta.

Love

2 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 2 Kommentarer
Page 1 of 32912345...102030...Last »