Mia Anderberg header
RSS Arkiv Kategorier

Österlen

Vi kom ut till Österlen till sist. Och det var en mysig dag med kusiner och familj. Det skulle slutat med pizza på Fridens eller Apotekarens men med tanke på att vi var 5 vuxna och 7 barn, ålder 1-15 år så blev det lite svårt. Det kanske mest hade slutat i det vanliga allmänna kaoset. Familjen Byrfors kaoset som vi är vana vid, men kanske inte de andra gästerna.

IMG_3996 IMG_3997

Familjen Byrfors (min mans stora familj, de är 7 syskon…) har alltid olika husprojekt på Österlen. Just nu var det Nisse och Hanna som har köpt ett nytt sommarhus i Östra Vemmerlöv. Mysig liten by.

IMG_3999 IMG_4001 IMG_4004 IMG_4008

Vi lyckades i alla fall fika på sköna och goda KinBageriet på Bränneriet i Östra Vemmerlöv. Underbara kanelbullar! Och nu väntar jag bara på att det ska bli en varm sommar så att vi kan sitta ute och fika i den mysiga trädgården.

IMG_4010 IMG_4011

Vi körde ner till vackra Knäbäckshusen. Det var kallt tyckte jag och alla vuxna.

IMG_4014

Men plötsligt såg det ut så här på stranden. Små barnskor och strumpor överallt.

IMG_4015 IMG_4018

Mössan är ju i alla fall på.

Vad gör ni i påsk? Har ni också badat tårna?

Sol

0 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer

just nu kaos

Så här ser det ut hemma hos mig just nu. Min svägerska med barn är på besök. Vi är på väg ut till älskade Österlen. Jag bakar en paj på kirskål, ramslök och stark prästost. Mums. Min svägerska är något stressad över att jag måste baka en paj just nu. Barnen skriker, alla fyra. Min man är i väg och jobbar och kommer att komma tillbaka alldeles mycket senare än han sa. Och vi kommer att sitta och vänta i bilen med en kirskål, ramslök och prästost paj i knät. Men det gör inget. Vi har inte bråttom egentligen. Det är påsklov nu. Och prästosten är precis så där stark så att det kliar lite i gommen. Det gillar han. Min älskade som kommer försent. Och Österlen. Det finns alltid där för oss.

17.4.1 17.4

kirskal.17.4hacka.kirs.17.4  paj.17.4

Glad ledighet kära ni!

Love

0 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 3 Kommentarer

Afrika influenser

Batik och olika tryck är fint tycker jag.  I sommar kommer vi att få se det lite här och där. Var beredd!

stella.jean.ss14.7.4.14 stella.jean.ss.14.shadders

StellaJean-SS14_019_592x888

Designern Stella Jean har hyllats för sin vackra mix av afrikanska mönster. Kolla här på hennes snygga visning för Hösten 2014.

pacific.wondeland.chair.sasa.antic

Stol från Pacific Wonderland

boxingkitten

Boxing Kitten använder också batikarbetade tyger i sin design.

coldplay-magic-760x760

Peace and love

1 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 2 Kommentarer

Klippet

Går du med långt hår som du alltid ändå sätter upp? När det är utsläppt kanske det ändå bara är tovigt, rakt ner och tråkigt? Jag klippte av mitt hår för två år sedan och det mår mycket bättre nu. Och till sist blev det en kort pagé. Jag har ett väldigt lockigt hår så min pagé fick bli en som utnyttjade mina lockar. Många människor har fina virvlar i håret som kommer fram om man gör en lite uppklippt frisyr.

Och visst kan man variera den på så många sätt!  Uppklippt nacke, rakt av med lugg, sidbena, lång lugg som går att lägga över på olika håll. I like!

 sartorialsit.atStella.har 22614Hair6B9591Web hatt.eyes.1 Catherine-McNeil-for-Summer-2012-Campaign-for-Cue-by-Derek-Henderson (4)

page.1.3 page.1.4 page.1.1 page.1.2

Det är bara att våga!

2 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer

Sommar

I går fotograferade vi sommar igen. Förmodligen det sista sommarjobbet innan hösten tar över i vår värld, tidningsstylisterna som alltid är ur synk med tiden.

bild 1

Stryka är en del av mitt arbete. Det finns dock skrynklor och skrynklor. Vissa är snygga, som de där trassliga som blir i tvättat linne, andra är fula, de som är raka….

bild 2 bild 3

Min favorittrend i sommar är strumpor i skorna som ni ser. Glada strumpor ska de vara. T.om vår killmodell stylade jag i blommiga tjejstrumpor. Dessa är från Lindex och skorna är från Rizzo och Filippa K.

blommor

1 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer
Page 1 of 16512345...102030...Last »