Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode
RSS

Jag arbetar som frilansstylist inom mode, inredning och life style. Numera driver jag även Lovely Life och är redaktör här. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, får mode och inredningstips, testar kulörer till olika projekt, går på loppis, shoppar klimatsmart, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Min vardag som stylist, kvinna och mamma i Malmö och världen helt enkelt.
Här kan ni titta på en del av mina redaktionella arbeten. miaanderberg.se

Hör gärna av dig med samarbeten, om du vill blogga på Lovely Life, frågor, funderingar, förhoppningar, blä eller hurra!

mia@lovelylife.se

Följ gärna med mig även på Instagram @miaanderberg

Välkommen till mitt lovely universum!

Love
Mia

Skate love

skategilr.4

Just nu stylar jag bl.a en reklamfilm där vi ska ha med 5 skate tjejer i tonåren. Och vad inspirerad jag blir. Så coola tjejer. De fick själv styla sig utifrån min moodboard. Så får vi göra ibland när budgeten säger egna kläder och när man är säker på att statisterna har rätt stil redan. Så här såg min moodboard ut.

skate.girl.2 skate.girl.1 saktegilr.5 skategirl.3

Så där vill jag också se ut just nu… fast med min twist kanske. Lite mer jag är vuxen(väldigt vuxen..) och mamma.

IMG_4301

En gång för längesedan i L.A, kanske 2004, såg jag faktiskt ut just precis så här…..

Hang loose… eller hur man nu säger.

Love

2 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer

Snyggaste sneakers Señorita Cortez

Su17 CORTEZ NBX BHadid

Favoritsneakersen just nu är en sedan länge älskade Nikemodell från 1974, Señorita Cortez. 

Cortez_OG_Onbody_1Su17 CORTEZ NBX BHadidSU17_CORTEZ_WOMENS_OG_01 copySU17_CORTEZ_WOMENS_OG_02 copy

SU17_CORTEZ_WOMENS_OG_04 copy

Här hittar du alla Cortez från Nike. Ursprungligen en löparsko

Perfekta till både kjol, klänning, jeans och ett par vida byxor.

Love

2 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer

Inreda vinden

DSCF6273

Den gamla vinden på torpet har vi mest passerat till det bortre sovrummet och duckat för alla gamla spindelvävar som ingen orkat ta bort. I helgen tog jag mig samman och sopade bort dem allihop. De säger att man har ett torrt och bra hus om man har mycket spindelväv. Så vi får väl se det positivt. Har dock aldrig sett en spindel där. Bara väv.

Barnen hade längtat efter att vi skulle mysa till det på den gamla vinden så att de kan sova där på sommaren, precis som tydligen alla barnen gjorde när huset byggdes 1929.

Vi ska renovera framöver men lägger pansarna på annat just nu. Så i stället för snygga väggar blev det några gamla gardiner och lakan som fick bli sänghimlar och möbler som fick bli väggar. Bakom lakanet finns min nya “walk in closet”. Låter tjusigare än vad den är….

Telefonen fungerar inte, barnen bara ville ha den när deras farfars flyttade och tänkte slänga den.

IMG_6263

Mysigt blev det. Nu ska jag bara fixa lite ljusslingor att hänga bakom sänghimlarna.

DSCF6255

DSCF6256

På andra hållet av vinden blev det lite förråd och om någon är sugen på att ligga och kolla film i mysmörker en sommardag är detta the place to be.

Love

4 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer

Vi steg upp tidigt

DSCF6231

På sistone har jag stigit upp väldigt tidigt. Kl.02.45 för att var exakt. Just nu jobbar jag med Skånemejerier. Och när man ska ha en vacker soluppgång på en mjölkförpackning. Ja då får en ta sig upp långt innan solen egentligen stiger upp för att vara redo. Och hoppas på att just denna soluppgång blir så där perfekt. Ja och just det, korna ska också vara med i bild, sisådär 8-10 kor får gärna stå i rätt riktning, profil, och se nöjda ut. I soluppgången. Man måste alltså vara ute i god tid.

DSCF6237

 När man då står där är det underbart. Att befinna sig på en äng utanför Röstånga med en bonde, en trogen hund och ett mysigt team och få känna den backanala naturen. Mitt jobb liksom.

DSCF6246

Sedan kom det där molnet som gärna kommer i en soluppgång. Och ljuset blev kanske inte exakt som vi tänkt oss.

DSCF6247

Men modellen klättrade upp på sin lilla pall och nådde lite närmare himlen. Och bilden blev alldeles bedårande. Och hey, det kommer ju fler soluppgångar.

DSCF6242

Mjölken var god i kaffet hur som helst och gräset var grönt.

Resultatet ser du snart på en mjölkförpackning i din närhet.

Love

3 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 4 Kommentarer

Lately

DSCF6218

Oj vad det produceras i stylingfabriken under maj och juni. Allt vill vi hinna med att fotografera och filma precis när Sverige är som allra vackrast. Knoppar brister och det känns om att det är här och nu.

Och just här och nu är t.ex Malin Olssons baby 6 veckor och stl.50. En liten,liten flicka som väntar på sitt namn. (jag har ett hum om vilket det blir….) och det måste vi ju spara till framtiden med ett modejobb för Mama.

IMG_6231

Gissa om min dotter var nöjd att hon just denna dag blev tvungen att hänga med mamma på jobbet. Hon fick vara barnpassare och assistent till Malin hela dagen.

Sen är det ju det där med hur det egentligen ser ut när vi ska producera en bild. Innan klicket. och emellan. Det ska fixas en väldig massa.

DSCF6211

DSCF6214DSCF6216DSCF6221

Till sist har vi alla piffat färdigt, alla håller sina syrener på rätt plats för rätt “vackert ljusinsläpp genom syren” och min sista finjustering blir att lägga upp den lilla babykinden rätt på axeln och handen så där mysigt. (åååååhhh vad gullig!)

Ni ser det färdiga resultatet i Mama i juli. Så håll ut!

DSCF6080

Mina veckans outfit då? Ja det kan man ju undra. Jag har inte varit så bra på att hinna med det. Har ju förutom ovan dag med Mama hunnit med så mycket annat. T.ex pluggat färdigt en kurs i Digital PR på Berghs. Så nu är jag stolt Graduate of Berghs School of Communication. Så kul, inspirerande och lärorikt!

Ja sen har ju gjort så mycket annat. Det kommer mer i morgon…nu ska jag göra frukost till familjen, som fortfarande sover sin söndagssömn.

Love

2 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer
Page 1 of 33612345...102030...Last »