Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode
RSS

Jag arbetar som frilansstylist inom mode, inredning och life style. Numera driver jag även Lovely Life och är redaktör här. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, får mode och inredningstips, testar kulörer till olika projekt, går på loppis, shoppar klimatsmart, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Min vardag som stylist, kvinna och mamma i Malmö och världen helt enkelt.
Här kan ni titta på en del av mina redaktionella arbeten. miaanderberg.se

Hör gärna av dig med samarbeten, om du vill blogga på Lovely Life, frågor, funderingar, förhoppningar, blä eller hurra!

mia@lovelylife.se

Följ gärna med mig även på Instagram @miaanderberg

Välkommen till mitt lovely universum!

Love
Mia

Mitt senaste Femina

585A9662

I det nya numret av Femina har jag stylat ett modejobb med tips på avslappnade kläder som funkar lika bra på jobbet. Är personligen tokkär i dessa randiga byxor från Nygårdsanna.

585A0264585A9828585A0115585A9781585A0332

Nyfiken på mer? Nya Femina i butik nu.

Stylist: Mia Anderberg

Fotograf: Helene Linsjö

Hår och make up: Amelie Holmberg

Vi fotograferade på Story Hotel i Malmö.

3 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 2 Kommentarer

Till salu i Aspudden

katia.21782603

Jag älskar Aspudden. Om jag hade flyttat tillbaka till Stockholm någon gång hade det blivit hit tror jag. Min svägerska säljer just nu sin vackra lägenhet här. Passar perfekt till dig som har en liten familj och vill ha nära till tunnelbana och underbar natur(en liten skog precis utanför dörren att träna och leka i), bra skolor, dagis och en liten mysig gård där du kan ha koll på barnen. Perfekt!

katia.21782601 katia.21782608 katia.21782613 katia.21782600 katia.21782611

katia.21756407

Visas just precis nu. Nästa visning är i morgon kväll, måndag, och HÄR kan du se all info och fler bilder.

Älska Aspudden!

1 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer

Bröllopsfotografen

LISA OCH STEPHAN 245_sv kopia

En kall, grå och bister lördagsmorgon som denna behöver en vackra bröllopsbilder att beundra. Här kommer romantiska bilder av fotograf Lina Arvidsson.  Hon är expert på att fånga de där vackra ögonblicken en alldeles speciell dag.

Lina Arvidsson fotograf_Evelina och Shahab_ 87 kopia  Lina Arvidsson Fotograf_Astrid och Mårten 178_sv kopia Johanna och micke kopia Emma och Simon 1 caroline klänning kopia Anna och Krister kopia 050-LinaArvidssonFotograf_ kopia 048-LinaArvidssonFotograf_ kopia 44MV-LinaArvidssonFotograf_ kopia 36-JJLinaArvidssonFotograf_ kopia 035-LinaArvidssonFotograf_ kopia 31-MMLinaArvidssonFotograf_ kopia 29ES-LinaArvidssonFotograf_ kopia 22ES-LinaArvidssonFotograf_ kopia 18-JJLinaArvidssonFotograf_ kopia

Ellie Cashman Design

2.010-LinaArvidssonFotograf_

fiat 500 wedding

H&M conscious exclusive collection 2014

H&M conscious exclusive collection 2014

Är du kanske på gång att gifta dig i vinter, vår, sommar?

Berätta för mig. Jag ska sätta ihop en liten klänningsguide tänkte jag.

Love

All we need….

Lina Arvidsson Fotograf_Emelie och Philip 317_sv kopia

3 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer

Bildspråk

backyardbill_erikawall3

Jag sitter och gräver runt i min dator efter bilder jag stylat genom alla år. Det kommer en ny hemsida och det är fasligt spännande. Mer om den här snart. Hittade då också några år gamla, sparade inspirationsbilder. Dessa från Backyard Bill är så fina i sin otroliga enkelhet. Jag gillar en vackert bildspråk och mina modebilder visar oftast det. Men samtidigt dras jag mot detta mer dokumentära bildspråk. Så enkelt. Bara coola människor som inspirerar. Det är kul att göra modejobb så här.

backyardbill_lisajaeggi3 backyardbill_lisajaeggi01-11 backyardbill_Lisa_Jaeggi41

Backyard Bill hittar du fler inspirerande människoporträtt.

Love och happy friday!

2 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer

Lite jag

DSCF4814

Det är lite för sällan jag bjuder på en bild på en dagens outfit. Svårt att hinna med och att få någon att fotografera mig varje dag. Nu råkade jag ha min kollega på studion fotograf Lina Arvidsson här. Hon fick ta några bilder på mig i min nya blus från H&M. Jag gillar den för att jag hade något liknande när jag var var barn och det tydligen fortfarande tilltalar mig med lite fluff och söta mönster.

Jag kände att jag behövde komplettera garderoben med något mönstrat och lite annan modell. Annars är min garderob väldigt enfärgad. Så det blev mitt köp i januari även om det inte var rea.

DSCF4810  DSCF4795DSCF4796DSCF4808

DSCF4761

Däremot köpte jag denna väskan på Aplace rea. Den är från WESC och ska värma min dator i vinter. För nu kyler det på och snöar t.om i Malmö!

Love

Mer av Linas vackra bilder ska jag visa längre fram. Hon är nämligen en expert på att ta fram magin i romantiska bröllopsfoton. Det kräver ett eget inlägg för dig som går i giftasplaner.

2 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 2 Kommentarer
Page 1 of 32012345...102030...Last »