Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode
RSS

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning, life style och hållbarhetsfrågor. Numera driver jag även Lovely Life tillsammans med Linda och är redaktör här.
I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, får mode och inredningstips, testar kulörer till olika projekt, går på loppis, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Min vardag som stylist, kvinna och mamma i Malmö och världen helt enkelt.
Här kan ni titta på en del av mina redaktionella arbeten.

Hör gärna av dig med samarbeten, om du vill blogga på Lovely Life, frågor, funderingar, förhoppningar, blä eller hurra!

mia@lovelylife.se

Följ gärna med mig även på Instagram @miaanderberg

Välkommen till mitt lovely universum!

Love
Mia

Blommigt

DSCF5198

Igår hade jag mina blommiga byxor på. Februari är alltid lite av en krismånad för mig klädmässigt. Då börjar vinterkappan kännas trött och kashmirtröjan noppig….och självaste jag allmänt hängig. Så då passar det med blommig byxor. För att lyfta det hela. Även om också de kändes lite hängiga. Så var de i alla fall fyllda med blommor som fick mig att drömma mig bort.

DSCF5193

DSCF5190 (1)

Då var det också extra härligt när februarisolen sken in i vår ljusa studio. Här är det aldrig riktigt mörkt. Lite mer som ljusterapi.

IMG_3946x

Och så hittade jag denna bild som jag stylat för Amelia. Tagen bland gullvivorna på Hammars Backar. Fotograf var Linda Alfvegren.

Love

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer
Page 1 of 11
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

Inga kommentarer än..