Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode
RSS

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning, life style och hållbarhetsfrågor. Numera driver jag även Lovely Life tillsammans med Linda och är redaktör här.
I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, får mode och inredningstips, testar kulörer till olika projekt, går på loppis, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Min vardag som stylist, kvinna och mamma i Malmö och världen helt enkelt.
Här kan ni titta på en del av mina redaktionella arbeten.

Hör gärna av dig med samarbeten, om du vill blogga på Lovely Life, frågor, funderingar, förhoppningar, blä eller hurra!

mia@lovelylife.se

Följ gärna med mig även på Instagram @miaanderberg

Välkommen till mitt lovely universum!

Love
Mia

Stil

red.velvet.lovelylife.style.mia.1

Åh vilken skön stil! Snygg färg, bekväma men stiliga kläder. stories.corduroy.pants.lovelylife.style.mia1

Och så perfekt att du kan hitta dessa manchester byxor på &Other Stories för att kopiera stilen! Komplettera med en gammal t-shirt med tryck. Finns på många bra second hand butiker. T.ex Beyond Retro.

Love och happy sunday!

Länk till byxorna i fetstil!

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer
Page 1 of 11
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

Inga kommentarer än..